![]() |
|
Konkurence sat na česko-slovenském versus polskémKonkurence v našich dvou státech je umělá,zaviněna pokřivenými cenami ,zapříčiněnymi příjmem jedné platformy v EMU.To co ted nabízí N u našich severních sousedu za 99zl/620 kč,je skvělé 82 programu z toho 14 v hd ,počkám až co přidá Sky link 1.10.,jestly to nebude zajímavé,tak 1.11. si předplácím v polsku N i stím jejich novým přijímačem,už i kvuli HBO HD.Byl jsem se na to podívat v polsku u kamaráda a je to paráda.http://n.pl/nsklep/order.html Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus......a co mi jako s tim ??ci uz zena doma nepocuva tvoje blaboly a preto si sa rozhodol prasknut to na parabolu ? Uvedom si ze to je diskusne forum, cize diskutuje sa zvacsa o sat. problemoch, prijimacoch, a nie forum o tvojich myslienkovych pochodoch, depkach a pod .. na to by si mal vyuzit forum doktora chololouska .... Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...Ne každý má dobrého kámoše v Pl :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE:Hochu jistě by i jiné lidi zajímalo za kolik se dá pořídit špičková nabídka Hd programu,pokud mluví ,píší a komunikují polsky,a že ty do všeho vtáhneš rodinu tak to máš doma asi hodně těžký,už si dnes všem vyčistil boty pokud ne tak se tu domě n.e.s.e.r.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
@habrviem kolko stoji pl ponuka cyfry .. je to cca 45 € / mes, mam ju objednanu a zaplatenu na rok dopredu, snad buduci tyzden mi dorazi karticka, ale preboha neporovnavaj poliakov s nami .. poliakov je ako svabov, takze tam si mozu dovolit take ceny.. u nas sa kazdy snazi vydrbkat s platenim, kazdy chce emulovat, zdielat, pripadne kazdy hned vsetko ofrfle, nuz a preto tie ceny vyzeraju tak ako vyzeraju .. ale bohu dik aj za toLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...Tomik535: zacni chodit na Banik a tam potkas hafo Polaku, kteri ti vyjdou vstric ;) |
LadaOva
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...J&T sa do vianoc rozhýbu a pridajú aj HBO HD. R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE:Cyfra+U cyfry + je výhoda že nejsou karty spárované ale zas ta cena 168,90 zl/1070 kč za plnou nabídku včetně HD.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...a) ta ponuka je urcite vynikajuca. Ale je to akcia, mozno by stalo za to si pozriet, ci nema koniec platnosti. Aby si toho 1.11. nezostal sklamany, ze uz to nie je.b) polstina je zial polstina. Ak by vsetky programy mali aj anglicke jazykove stopy, potom by to uz bolo za zvazenie. c) podla mojho nazoru je rozdielnost ponuk v PL a CZ/SK dana viacerymi vecami. EMU na to nema vplyv, kedze ide o male mnozstvo potencialnych platitelov. Toto su moje dovody, preco je to tak: - CZ a SK su dva staty. Je vela ludi, ktori maju obe karty, aj SK aj CZ. Lebo test je docasny, lebo test kedysi nebol. Ak si niekto kupi dve karty, je uz o nieco tazsie ochotny pravidlene mesacne platit. - aj spolocny trh je dost maly. My mame spolu 15M obyvatelov, poliakov je 38M. - podla mna je Polsko viac rozdelene do mensich miest. Tu najdes vo velkych mestach kablovku. A na dediny ostava satelit. Polsko je viac zlozene z malych miest a dedin bez kablov. Ale to je len moj tip. - ked sa naozaj chce, poliak sa najde - opakujem, sharovanie a emulovanie je statisticky maly pocet potencialnych klientov inych operatorov. Nech je to 10000 ludi. Rozdel to medzi styroch, co mas 2500 ludi. Kolko z nich si iba kupi jednorazovu kartu? Kolko bude pravidelne platit? Podla mna to chce cas. Az UPC prejde na iny satelit, potom sa tu zacnu naozaj diat veci. Ponuka sa zatraktivni u vsetkych, boj bude tvrdsi. Teraz nehovorim o samotnej uPC, ale jednako o vztahu UPC a Digi, a jednako o tom, ako prechod z 19,2 na 1 vyuziju zvysni dvaja dvadsattrojkovi. |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...polská HD nabídka je něco skvělýho, co tady nikdy nebude, bohužel. konkurence prakticky neexistuje, cslink a skylink spíš přemýšlí, jak si co nejlíp vzájemně vyhovět, upc bude ještě rok absolutně bez kapacity a k tomu ještě chodí všechny hlavní pay-tv programy v emu na 1W, a obliba tohodle způsobu příjmu je velká. takže mizérieVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...habr delate vubec i neco jineho nebo jenom cucite na bednu? jako na jedny strane Vas dovedu pochopit, sam jsem byl nucenej prikopit i karty jinych poskytovatelu kdyz jsem chtel naky programek do zbirky no u Vas mi to prijde ze kdyz kvuli nicemu jinemu tak HBO HD ... jak jsem tak mrknul na N ponuku, tak standardni ponuku, ktera zaostava x-vecech za nemeckou Sky :-D a to ze je tam 14HD, no chtel bych vazne videt toho fanatika ktery kazdy den cumi na NGC v HD vic jak hodinu :)))Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
Re:..a jinak polstina docela good preklad:The Changeling - Oszukana ale jinak good luck ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
habrDávám zapravdu fogovi. Jak můžeš srovnávat polská trh s českým? Co tvoje termíny (snad vyhrůžka pay společnostem?)Buď rád, že neplatíš psychouše v Dánsku a chodíš k němu v ČR zdarma. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
RE:alfasexTo víš že dělám i něco jinýho,ale holt mám k Polákum blíž než k Němcum,už kvuli tomu že jsem tam skoro každý den,a mám tam hodně známích dá se říct i kamarádu.A mám rád polský humor a jejich filmy.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE:JuzekDobře tak pujdem na menší trhy madarský ,albánský atd. proč tam to jde a ne tady.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...protože maďaři za televizi platí a nekradou tolik :))) to bude asi blbost, spíš prostě rádi sledujou placený TV, u nás zase spíš nova, prima a spol.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...Žádné výhrůžky v jeho příspěvku nevidím a vůbec nechápu proč ho posíláte na psychinu jen proto, že poukázal, jak se mají jinde. Akorát to srovnání trhu nejspíš trochu podenil.Polské a naše platformy si přece nemohou konkurovat, každá vysílá pro někoho jiného. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
habrak rozumite polsky, tak jdete do toho... v podstate zakladni /domaci/ programi si nechate cez Sky/Gital, a jako bonusik mate "N"vortimu dam za pravdu, bohuzel CR SK lidi chteji vse gratis, a jako viz 1W a zmena kodu a ty lidi jsou schopny polozit v jednom okamihu cele weby... fakt uzasnej pohled... ale kdyz nejde o zivot jde o ... at se dari Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Konkurence sat na česko-slovenském versus...jiná výchova v Polsku.v době kdy u nás jela F1 u nich pozemní analog vysílal filmový kodovaný kanál, který si mohli poláci užít. A to jim zlstalo jen mají víc. Samosebou že kradou všude jako v jiných zemích a spliterky jsou téměř v každé domácnosti. Jsou prostě schopni za tu zábavu utratit.U nás lidi na to ještě nejsou zvyklí a jak se začne mluvit o pravidelné měsíční platbě je zle. Železný jim prostě nabouchával jinou rádoby superkvalitu zadarmo. Co na tom, že klient típne vajgla před obchodem. Prostě češi utratí rádi za jiné věci a nepřijde jim to divné. Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Habrsi to tak neber ,on juzek někdy vystřelí od boku,ten zbytek nemá šajn,poláci jsou v poho,manželka je nemuže a vyber si!!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
![]() |