![]() |
|
Problem s DM 800 a strong motoremAhoj řeším už delší dobu problém s otáčením satelitu. Mám jej nastaven na nulovou pozici a vše funguje. ALe problém je když chci otočit motor třbe z 19.2 na 23.5 nebo hotbird je to jedno. Prostě dám ten kanál a jsou dvě možnosti bud napíšesluzba nebyla nalezena sid nebyl nalezen v pat a nebo proste pise otaceni a nic se nedeje. Zkousel jsem i mazat motor ale nepomaha. Jediný jak se tam vždy dostanu je že přepínám sem tam z toho kanálu na jiný a pořád dokola až se chytne třeba 15 x . Nevíte čím to může být??? Prostě jak kdyby posílal instrukce motoru a ten je neakceptoval. D9ky moc za radu |
Jiri Mata
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremjeste bych doplnil zlobí to i když jsem v nastovani satelitu a zkousim rucne posunout motor tak se mu proste neche dám třeba posun východně a nic nedělá pak najednou zareaguje. Diky |
Jiri Mata
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremDM je velmi citlivy.. z toho popisu usudzujem ze sa ti sekne a koniec, alebo sa rozbehne a zastavi a znova sa vrati a tak dookola...Mam podobne skusenosti .. 22KHz obcas robi sarapatu... Aky mas image? Skus ak mas este moznost a mas to nove dat iny motor.. napr Digipower obycajny klasicky .. nema ziaden problem... Ak pouzivas GOTTO tak nerob rucne nastavenie.. radsej sprav bud len rucne alebo len GOTTO... Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremDream je na použití motoru dost háklivý.Slabý zdroj,je rád když ovládá Diseq přepínač. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motorempouzivam prave gotto a zkusil jsem i reset motoru. Mam ho uz asi 4 roky. A image používám používám enigma 2008.09.26 gemini . DOporučeješ jiný novějš ?? díky ahoj |
Jiri Mata
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motorema co pro to udělat ??? |
Jiri Mata
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremNie Gemini je OK...a doposiel ti isiel?.. Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremzlobi uz dlouho a zlobil na predtim dm 500 trochu |
Jiri Mata
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremje nějakej méně náročnej motor nevím třeba opticum dm 3800 nevím něco bych s tím chtěl udělat. JEště zajímavost nevím jestli je to normlní. ale při tom otáčení nebo snaze tak osd na obrazovce bliká a zároveň u toho co svítí tak se zeslabuje jas s tím blikáním. |
Jiri Mata
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremkdyz jsem ho ted smazal a nacpal na rucni tak se snazi. A toci jsem zvedav zase jak dlouho. Cim to je vsechno zpusobeno opravdu jen tim zdrojem ze to pri USALS neutahne?? |
Jiri Mata
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremnie len zdrojom, ale aj settingom...Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
![]() |
|
RE: Problem s DM 800 a strong motoremDM hlavně 500 nebo 5620 mají s motorem opravdu problém to ale neplatilo pro DM 7000/7020 a DM 800 ta chodí taky v pohodě.Já bych viděl problém v tom motoru strong.SG 2100 si dreamboxy rozumí "báječně".. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
Jiri MataAhoj resil jsem u kamose na DM600 neco podobneho vyresil to novy koax a konektory.LukasDreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.
|
lak
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 682 |
![]() |
|
![]() |