Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Problem s DM 800 a strong motorem

Ahoj řeším už delší dobu problém s otáčením satelitu. Mám jej nastaven na nulovou pozici a vše funguje. ALe problém je když chci otočit motor třbe z 19.2 na 23.5 nebo hotbird je to jedno. Prostě dám ten kanál a jsou dvě možnosti bud napíšesluzba nebyla nalezena sid nebyl nalezen v pat a nebo proste pise otaceni a nic se nedeje. Zkousel jsem i mazat motor ale nepomaha. Jediný jak se tam vždy dostanu je že přepínám sem tam z toho kanálu na jiný a pořád dokola až se chytne třeba 15 x . Nevíte čím to může být??? Prostě jak kdyby posílal instrukce motoru a ten je neakceptoval. D9ky moc za radu

Jiri Mata
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problem s DM 800 a strong motorem

jeste bych doplnil zlobí to i když jsem v nastovani satelitu a zkousim rucne posunout motor tak se mu proste neche dám třeba posun východně a nic nedělá pak najednou zareaguje. Diky

Jiri Mata

DM je velmi citlivy.. z toho popisu usudzujem ze sa ti sekne a koniec, alebo sa rozbehne a zastavi a znova sa vrati a tak dookola...
Mam podobne skusenosti .. 22KHz obcas robi sarapatu...
Aky mas image?
Skus ak mas este moznost a mas to nove dat iny motor.. napr Digipower obycajny klasicky .. nema ziaden problem...
Ak pouzivas GOTTO tak nerob rucne nastavenie.. radsej sprav bud len rucne alebo len GOTTO...

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

Dream je na použití motoru dost háklivý.Slabý zdroj,je rád když ovládá Diseq přepínač.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

pouzivam prave gotto a zkusil jsem i reset motoru. Mam ho uz asi 4 roky. A image používám používám enigma 2008.09.26 gemini . DOporučeješ jiný novějš ?? díky ahoj

Jiri Mata

a co pro to udělat ???

Jiri Mata

Nie Gemini je OK...
a doposiel ti isiel?..

fesacik

zlobi uz dlouho a zlobil na predtim dm 500 trochu

Jiri Mata

je nějakej méně náročnej motor nevím třeba opticum dm 3800 nevím něco bych s tím chtěl udělat. JEště zajímavost nevím jestli je to normlní. ale při tom otáčení nebo snaze tak osd na obrazovce bliká a zároveň u toho co svítí tak se zeslabuje jas s tím blikáním.

Jiri Mata

kdyz jsem ho ted smazal a nacpal na rucni tak se snazi. A toci jsem zvedav zase jak dlouho. Cim to je vsechno zpusobeno opravdu jen tim zdrojem ze to pri USALS neutahne??

Jiri Mata

nie len zdrojom, ale aj settingom...

fesacik

DM hlavně 500 nebo 5620 mají s motorem opravdu problém to ale neplatilo pro DM 7000/7020 a DM 800 ta chodí taky v pohodě.Já bych viděl problém v tom motoru strong.SG 2100 si dreamboxy rozumí "báječně"..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Jiri Mata

Ahoj resil jsem u kamose na DM600 neco podobneho vyresil to novy koax a konektory.Lukas

Dreambox 500 sg2100 parabola 80, Dreambox 600, parabola 65, Geminy. Nac stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko.

lak
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra