Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

MGM skylink

Odpověď skylink na můj dotaz na to proč dali pryč MGM.
Při rozhodování o vyřazení programu MGM jsme si byli vědomi rizika, že nějaké procento našich zákazníků přijme toto rozhodnutí negativně. Nicméně jiné provozní důvody toto riziko převážily. V současné době hledáme způsob jak, vyřazený program vrátit zpět a zároveň zachovat naše plány s rozšířením prg. nabídky. Ovšem, zda se nám to podaří se neodvažuji předpovídat. Prosím, sledujte naše novinky. Oficiálně se změny datují k 1.10.2009, tj. současné programové změny ještě nejsou definitivní. Věřím, že po 1.10.2009 přestanete litovat odchodu od UPC a že s naší programovou nabídkou budete opět spokojen.
Možná ještě ňáká šance je, že vráti MGM do nabídky? podle mě je chce neustále bombardovat a ono to možnán bude mít ňáký vliv na vrácení MGM?

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

fpsfps

tebe to nedá pokoja cinemax je niečo podobné jako mgm

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

RE: MGM skylink

cinemax nejde na skylinku

mbfin
Registrace: 10/2008

jenomže ten ho příde draho. bude se za něj platit extra, těžko bude asi v géčku, a skylink kartu bude asi muset navíc vyměnit za cslink (?)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Já také rád vidím spokojené zákazníky a věřím že se Skylinku onen návrat MGM podaří :)

martin73
Registrace: 9/2009

no ked furt bude do nich rýpať možno samu to aj podarí R^

🇸🇰

Jupi

@Jupi

Cílová skupina našich důchodců má hodně času ke sledování TV a nemá význam ji podceňovat :8)

martin73

odkdy důchodci sledujou americkou klasickou filmovou tvorbu, to by mě teda zajímalo :)))

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Počkej až budeš v důchodě :-/

martin73

martin73

hehe já som tiež dôchodca ale já som športový dôchodca preto som si želal tie sporty na fotbálek mna mgm moc nezaujal Rv
unás sa pozaráva hlavne šport R^

🇸🇰

Jupi

u nás se sleduje hlavně sport a nova a prima. nova a prima je nejsledovanější i mezi důchodcema, o placený programy většinou nemají zájem vůbec.

vortimond

Pravdu díš,proto jsou STB,tak oblíbené.

zzaner
Registrace: 9/2006

Pánové, co si představujete pod pojmem "důchodce" ?????
Polovinu cikánů nad 30 let ? či 60 - 70 tileté stařečky ???
Nebo lidi nad 80 let ?
Toto dělení je hloupé. Spíše je tu skupina lidí nad 30 let, kteří jsou otráveni akčními brutálními nesmysly, které mnohé ateliery v Americe chrlej jako jiné telenovely v jižní Americe. Trochu náročnému divákovi je to ale málo.
Starší filmy ma MGM skutečně ve většině případů ten komerční brak hodnotou překonávají. Mohou být i nostalgicky příjemné.

Nervoš
Registrace: 1/2006

RE:MGM skylink

kto má rád westerny,tak dost často sú práve na MGM a nikde inde.A ak aj sú tak, to sú stále tie isté dookola...

Trnava
Registrace: 5/2009

jenže tyhle filmy jsou taky na MGM. různý akční výtvory made in hong-kong a podobně. oni nemají rádi americkou tvorbu celkově, to máš pravdu. ale řeší to spíš německýma kriminálkama, novýma českýma seriálama jako všechny ty různý ulice, ordinace, zahrady atd. a českou tv klasiku mají rádi, pochopitelně

vortimond

já koukam jenom na MGM (koukal), HBO, eurosport 1 a 2, sport 1 a 2, galaxie sport, a podobné sportovní programy, ostatní programy můžou třeba zrušit tam nic pro mě zajimavého nedávají, a důchodce nejsem

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@Nervoš

Tak těď jsi mne odhalil a já trouba si myslel že tuto úchylky ke sledování příjemných starších filmech mám sám. :)

martin73

fpsfps

tak tebe stačí upc direct ked chceš len mgm a neotravuj stále skylink

🇸🇰

Jupi

aj tak tomu neverím že stalé si kukal na mgm

🇸🇰

Jupi

Ty bys potřeboval dostat taky ťafku v podobě vyřazení Sportu1,abys věděl oč jde :-/ Posílat nás k UPC není od tebe pěkné :(

martin73

:laughing:

jsemk zvedavy, co bude rikat hery, az se zde dozvi, ze je 60 - tilety starecek ??? :bomb:

maxi6
Registrace: 5/2009

@fpsfps
spravne takto sa to ma robit, bit sa za svoje a nebyt ako tupa ovca co si necha kadit na hlavu, kymkolvek

je kazdeho vecou co pozera a pocuva, tie stanice su tu na to

losparabo
Registrace: 2/2007

@fpsp: OK R^

Ty kecy o důchodcích a rozbor diváků u některých nicků je obdivuhodná,viz:vortimond a někteří další.
.....neboť nevědí co činí.konec citátu z bible.

Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.

zizi
Registrace: 2/2007

no ked vráti MGM tak ziem vortimonú topánku :laughing:

🇸🇰

Jupi

Připojuji se k příznivcům MGM na Skylinku, Snad se zase vrátí.

mickeyb
Registrace: 6/2009

připojuji se ke všem nickům kritizujícím důchodce. jsou to prašiví slaboši, neměli by se tak brzo vzdávat a bojovat až do trpkýho konce. jsou depresivní element mezi náma.

vortimond
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra