![]() |
|
@007 , redadceChválím vás za opravdu pěkný článek ohledně vrácení MGM R^ :)Nyní ale ke krytice.Když jsem se jako pravidelný abonet Skylinku trošku mazácky vyjádřil k předem neohlášenému vyřazení tohoto programu,tak jsem byl ihned vykázán z tohoto fóra na měsíc pro "pomluvu" adminem 007. Tato reakce vycházela z mého a několika známých v okolí zklamání vůči zákazníkovi při informování změn,které jsou spjaty s financemi.Krytika při této změně byla jak vidno přiměřená a provozovatel,který si teď sype popel na hlavu ji zdárně pochopil.Omlouvám se tímto za nucené porušení pravidel. Váš martin73 alias martin5 P.S. ...a teď mne 007-mičko můžeš opet vyhodit,jelikož to mělo smysl :-/ |
martin73
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
@007Ještě dodám,reaguji tady,protože na E-mail neodpovídáte. |
martin73
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
@martin73Odpověď na e-mail dostanete. Mějte strpení. Díky.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
martin73V prve rade zkus zapracovat na sve cestine. Ty jsi dostal citron za to, jakym zpusobem si "kritizoval" Skylink, protoze si uvadel nepravdive a nicim nepodlozene informace.No a ted dostanes padaka natrvalo, protoze me nejvic dovede vytocit borec, ktery se zaregistruje znovu pod jinym nickem, coz je v primem rozporu s pravidly. Rv Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
![]() |