, sekce: DVB-T přijímače |
|
DI-WAY 2200 louding FWMáte někdo zkušenosti, provozujete někdo relouding FW do těchto STB?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: DI-WAY 2200 louding FWZatím jsem tam neměl potřebu nic loudovat a to jsem jich prodal už desítky (výhradně jen jako STB s modulátorem pro staré bedny) Proč potřebuješ loudovat?Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE: DI-WAY 2200 louding FWAhoj Dejfe,můj problém se týká přímé tlačítkové volby programů/číslice/. Starší modeli 2200 sice umožnují přesunout programy do žádoucího pořadí, ovšem přes přímou tlačítkovou volbu je používán seznam původní, tedy chronologie z naladěných muxů. Mové modely už toto maji vyřešené. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: DI-WAY 2200 louding FWAhoj Saxone, všechno bys měl najít na třineckých stránkách. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
RE: DI-WAY 2200 louding FWstarší modely...On Air!
|
Saxon
|
|
RE: DI-WAY 2200 louding FWJakože starší modely nemají funkci LCN nebo tato funkce nejde vypnout? Normálně by mělo stačit vypnout funkci LCN a pak lze jakkoli setřídit. |
matka
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 25 |
|
|
SirdaJo, na to tu zrovna koukam, já spíš jestli to někdo neprovozujete, jestli tam nejsou nějaké problémy a tak...On Air!
|
Saxon
|
|
di-wayŠlapou spolehlivě,jsou dost citlivé a k hraní jim stačí opravdu málo. Jinak to, co píšeš Saxone jsem si zatím nevšimnul. A že už jsem jich taky pár prodal! |
brambora
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 95 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|