![]() |
|
Technisat Digit S2 + SkylinkNeví někdo proč u Technisat Digit S2 s kartou Skylink občas vypadnou kodované programy, volné jdou. Pomůže jen vytáhnout ze zdi. Po tom vždy naběhnou. Díky |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkTento Technisat by měl Cryptoworks valit jak z praku. Zkusil bych kouknout na kontakty sim, což ale nemá souvislost s vytažením ze zdi. Možná tov. reset a vše znova. Až pak bych to dále zkoumal.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkTak tam zaběhnu a zkusím to znova naladit. Já ten problém neviděl je to kolegyně z práce. Zkoušela i vytáhnout kartu, ale nepomohlo. Tak snad ten reset. díky |
Jira
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkJe třeba dodat, že tento Technisat je nového data, tedy kepl z Polska. Jestli se pletu, pak se omlouvám.Mám s nimi své zkušenosti. Malé, ale mám ... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkTakové ty kecy že to je z Polska se musím usmat je to jeden z nejlepších sat. přijimaču,když firma Technisat začla dělat přijimače tak Korejci ještě nevěděli jak to vypada. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkTo máš sice pravdu, ale co je tohle za argument??Že jsou to poruchové stroje je holý fakt - skutečnost. Dříve tyto modely chodili bez problému, nyní dělaji tyto zásadní problémy. Můžeš mi toto prosim nějak vysvětlit,když to neni tak jak píšu já? Rád se nacham poučit, jde mi o dobro věci, tedy o spokojenost moji a mých zákazníků především. Díky, EmTECHu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkMám v oběhu pár mf4scc ale jinak technisaty SD dávno nedělám, poslední byly právě 2ks digitsim s2 kvůli 12V a velikosti(karavan a kamión). Fav. seznamy, diseq, usb prostě nic. Jejich poslední výhoda je právě ta jednoduchost, zkombinovaná s velkými písmeny OSD a tlačítky DO.Oba jedou s kartama na výborně, je ale fakt, že nebyly z polska za 18 stovek. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkNamontoval jsem jich letos hodně,něco okolo 70ks.Většinou to byly TechniSat Digit MF4-S CC,teď už se nevyrábí,tak to jsou TechniSat DigiPlus STR1.Jedna reklamace byla,jinak bez poruchy,a všechny byly z německa.... |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkJá jsem měl s tímto přijímačem stejný problém. Vyměnil jsem přijímač a to samé. Kartu jsem "podlepil" do původnívelikosti a v jiném modelu chodí OK. Do tohoto přijímače jsem dal jinou kartu a OK. Vzhledem k tomu, že tu někdo na fóru psal o problémech se zdroji /vyšší teplota díky malé plastové krabičče/ jsem z montáže těchto přijímačů vycouval. |
jbtr
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkProblémové byly myslím digit s2 za 1750,-Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Technisat Digit S2 + Skylinkuž do těchto tabatěrek nedělám,ale technisat mf4scc jak říká Tomík vše ok,žádný problém s kartami a u důchodců ve městě kde jsem tyto přístroje realizoval s diablem a dvěma kartami GAMA a ve čtečce cryktoworks Skylink a vše běhá jak strhané./Od holanďanů,přes řeky,bulhary,digi tv atd./Jejich věčná spokojenost,je taková,že se do nových SD a ani HD nepouštějí./jejich odpověď - vdyť nám stačí co jsi nám naistaloval,je toho tolik,že nevíme na co koukat/,protože spolupráce s motorem je taky OK.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkMF4S-CC je jiný přijímač, který má zase jiné mouchy, které výrobce nebyl schopen za několik let vyřešit/ztráta settingu/. |
jbtr
![]() |
|
jbtrmožná u Tebe za celou dobu co jsem je instaloval starším lidem cca před rokem a bylo jich asi 15 ks,jsem se s tím nesešel,co jsem tam dal to je tam do dnes,jen se přidává nových programů,Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkDigit S2 jsem namontoval cca 50. Jeden problém s kartou a jedno vadné DO. Mám ale nedobrý pocit z teploty zdroje - plast dost izoluje teplo a je otázka, jak zázračné kondenzátory tam dávají. |
jbtr
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkK těm MF4S CC.Tyto přijímače nemají rády vypínání od sítě. Je spousta štřílků, kteří vytahují TV+sat ze zásuvky. Někdy stačí, když vypnou elektriku. A je vymalováno-čisto. |
jbtr
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkPřed drahnou dobou jsem nám na půdě instaloval mascom s fw technisat pro společnou primu, tehdy ještě z Eurobirdu. Jednou do něho i napršelo, oprava a jede doteď. Problém je, že už nejde žádnou změnu uložit. Kdyby tedy vypadl setting, či prima změnila transpondér, jsou obyvatelé posledního z devíti bytů, co ještě nemají sat, bez ní. Vypíná se jen při výpadku proudu v celé obci.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Technisat Digit S2 + SkylinkMám 2ks těchto přijímačů rok, absolutní spokojenost - koupil jsem je v SAT prodejně ve Vsetíně za cca 2.100 Kč za kus (fakt je, že zdroje trošku hřejí). |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
Technisat Digit S2 + SkylinkNainstaloval jsem 4 kusy těchto "nízko rozpočtových" Technisatů a u třech z nich jsem se setkal se stejným problémem. V kombinaci se Skylink kartou vždy po nějaké době přijímač napsal, že karta není vložena. Pomohlo pouze vytažení ze zásuvky a znovu zapojení. Shodou okolností jsem instaloval tyto 2 Technisaty do jedné domácnosti a bylo zajímavé že se u obou dvou vyskytl problém takřka ve stejnou dobu. Vyloučil sem tedy hardwarovou chybu a zaměřil jsem se na firmware přijímače. V obou byla nainstalována předchozí verze dnes aktuálního firmwaru. Stáhl jsem tedy z 19.2 jeho aktuální verzi, následně vypnul jeho automatickou aktualizaci a zdá se že problém je vyřešen. Od té doby to Skylink kartu detekuje bez problémů. |
Laabik
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
LaabikKoukni prosímtě na číslo verze toho firmwaru. |
Jira
![]() |
|
Technisat Digit S2 + SkylinkBohužel přístroj nemám k dispozici a nepamatuji si to takhle z hlavy. Ale je to poslední verze která byla k dispozici ke stažení zhruba před třemi týdny na 19.2. |
Laabik
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkDobrá, až se tam dostanu tak to vyzkouším. Díky všem. |
Jira
![]() |
|
RE: Technisat Digit S2 + SkylinkNení zač. Jako překvapuje mě že o tom tady nikdo neví. V tu dobu, co jsem to řešil jsem o tom problému nikde nenašel ani slovo. Jediné co o tom ještě vím, tak že firmware v přijímači byl z března 09 a jeho aktualizace byla z května 09. Prosím berte to s rezervou (nepamatuji si to přesně), ale jsem si 100% jistý že ten rozdíl mezi aktualizací nebyl více jak 2 měsíce. Čili asi na tom něco bude. ;) |
Laabik
![]() |
|
![]() |