![]() |
|
3 TV na kartu SKYLINKChcel by som poprosiť o radu: Ako sa dajú zapojiť 3 sat.prímače(1xOPENBOX810 a 2xOPENBOX800) tak,aby som mohol používať iba jednu kartu SKYLINK??Proste by som chcel na jednu kartu pozerať na troch TV.Počul som niečo o akýchsi splitroch - pomocou nich by to šlo???Alebo šlo by to prepojiť aj inak?? Dakujem za radu. |
onicem
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
RE: 3 TV na kartu SKYLINKno treba dokupiť card splitter pre openboxy🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: 3 TV na kartu SKYLINKA ide to iba za pomoci splitrov?? Prepojiť káblom rs232 to dajako nejde?? |
onicem
![]() |
|
RE: 3 TV na kartu SKYLINKáno cez kábel 232 ide len dva tv já to mám tak že zdielam🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: 3 TV na kartu SKYLINKpýtam sa preto,lebo mi z jedného servisu dali jednoduchú odppýtam sa preto,lebo mi z jedného servisu dali jednoduchú odpoved na túto moju otázku,že sa to prepája káblami RS323...tak teraz neviem,ale myslím si ,že sú tam tupci...ved ako by sa to dalo prepojiť,ked každý prímač má iba jeden taký vstup RS323??? |
onicem
![]() |
|
RE: 3 TV na kartu SKYLINKPomocí spliteru přes RS 232 lze sdílet server + 4x client, ovšem nevím zda to fumguje u Openboxů. Mám vyzkoušeno bezdrátové sdílení mezi Goldeny a popisovaný kabelový splitter je také pro Goldeny. |
grupen
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 469 |
![]() |
|
RE: 3 TV na kartu SKYLINKDík...a aký má ten bezdrátový prenos dosah??Nevypadáva Ti signál,alebo niečo také?? Ja som našiel jeden taký spliter,no má dosah vraj 15 metrov...ale neviem či to stačí.. |
onicem
![]() |
|
RE: 3 TV na kartu SKYLINKnáklady za spliter vysoko překročí cenu karty Skylink.Tak není co řešit. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: 3 TV na kartu SKYLINKviliame, viliame..my umíme počítat :bigeyes: Nicméně jseš trochu vedle.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |