![]() |
|
60E - První vlaštovka z nového stožáruNež mě vyhnal déšť, stihl jsem včera jakžtakž provést "neodladěné" nastavení offset antény 125/140cm na novém stožáru. Při pozdně večerním projíždění orbitu jsem nalezl jednu zajímavost v normě MPEG4, kterou jsem nikdy před tím nezachytil.Jedná se o stanici Bryanskaya Guberniya na těchto parametrech: 60E 11096V 1530 3/4 Signál na samé mezi stability (jak taky jinak, že), povedlo se mi nafotit i pár screenshotů, naleznete je v uploadu. Lovu zdar. 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
RE: 60E - První vlaštovka z nového stožáruPekné ,aký máš motor otočný? alebo tiahlový.Skôr asi tiahlový že. R^ :O |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: 60E - První vlaštovka z nového stožáruhele proc to necpes do zapu nebo nevymyslite neco elegantnejsiho ? muj nazor je ten , ze vyuzivani uploadu je v tomto pripade nestastne a vede k tomu , ze vznikne bord3l na n-tou.ulovek je to rozhodne zajimavej a proto by si zaslouzil neco vic nez zustat nekde v propadlisti dejin. formu kterou si pro to zvolil si to tam stejne odsoudil a neni to poprve co si to udelal. textak kterej by mel tak 5kB si expandoval na 226kB v jpegu , vsecko v zipu, to bude jiste interesantni pro spoustu lidi. laskave si precti jake je zamereni te rubriky https://www.parabola.cz/zap/ Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
bublajsHele chytroline, admini na parabole maji moznost LIVE umistovat veci jen do Uploadu, jinak to nejde a ani nepujde. Z Uploadu to pak redakce po zvazeni muze presunout kamkoliv. System Uploadu je proste takovy, pouze zip a je dana i minimalni velikost, v soucastnem stavu s tim nelze nic udelat. I me se to moc nelibi, ale dokazu to pochopit a akceptovat, kdyz me to sefredaktor rekne, coz se stalo.Takze rozhodne zajimave veci v propadlisti dejin nekonci. Dougam, ze jsem to vysvetlil jasne a srozumitelne. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: 60E - První vlaštovka z nového stožárunezamenuj slova nejde a nechce chytroline. vsechno jde , kdyz se chce a tady je zjevne nechce s tou situaci neco delat. uz na jare kdy ste me vyhodili sem na to upozirnoval , ty veci o ktery tenkrat slo nikde v zapu ani v uploadu nevidim, stale stejne obrazky a zadna progrese.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: 60E - První vlaštovka z nového stožáruapropo, dneska je ten sraz na kozakove ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: 60E - První vlaštovka z nového stožáruTeď dopoledne je signál plně stabilní. Zhruba stejně silný, jako na Bashkir TV.125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
![]() |
|
UploadJen nevím,jestli je formát vložených souborů .zip šťastné řešení.Komprimační formát .rar je jistě lepší volbou vzhledem k chybovosti a ztrátě dat.Také jsem používal .zip,ale stávalo se,že občas nešel soubor otevřít a hlásil poškozený soubor.Po přechodu na .rar je vše v pohodě..... |
Fero Ch
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
bublajsJe videt, ze nechapes nebo nechces pochopit. Ja ani d2mac s tim nic delat nemuzeme, to muze jen majitel webu. A ver me ze ma sve prace dost, kdyby nebylo jeho, nebylo by zadne EPG na poslednim tp CS Linku, proste je to o prioritach. A kdyz stary system nelze zmenit, tak to proste nejde, ale kdyz si zkuseny programator, napis do redakce a nabidni svoji pomoc, kritizovat dovede kazdy ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
007kdyz se nechce, tak se nechce. to proste neuargumentujes a ja to nepochopim protoze nepochopitelne nechapu. kdyz to nechcete predelavat, okopiruj stavajici data v zapu na jinej zdroj dat, kam se dostanete oba nebo vic lidi a odsud se to akorat nalinkuje. kdyz se to bude majiteli libit, tak na to treba pristoupi nebo ne.treba by se to dalo propojit s novinkama, pribude nova stanice a ty to pridas do zapu i s obrazkem a za 5 let si budem rikat, jooo to byli kravoviny na tom orbitu :))) ja ti samozrejme nerikam, ze to musis udelat ty nebo nekdo. ja taky nemam casu na rozdavani. treba se nekdo najde kdo se nudi. treba takovej antonin s herym a vladkem by to mohli mit misto odpustku :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
EPG CS LinkKdyž už jste se zmínil o EPG na CS Linku, tak nevím, koho napadlo použít jiné kódování češtiny, než je u ostatních... což způsobuje zkomolenou diakritiku u nových programů. Se divím, že si toho nikdo ještě nevšiml. |
pecou
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 221 |
![]() |
|
pecouNa DM problemy nejsou, ale predam to dal.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
pecouKodovani by melo byt stejne. Jaky mas prijimac? Nikdo krome tebe se nikde o zadnem problemu nepise.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: 60E - První vlaštovka z nového stožáruMám to na dvou přijímačích. Jedním je IP BOX 400, druhým IP BOX 250. Firmware AB-Enigma z 24.8.2009. Problém by mohl být v souboru encoding.conf (/var/tuxbox/config/enigma). Takže jedině zkusit tento soubor sehnat třeba z dreamboxu, pokud to na něm funguje... Bohužel nevím, kde bych ten samotný soubor měl hledat a instalovat kvůli tomu nové image, to si nechci rozhodit stávající nastavení. |
pecou
![]() |
|
RE: 60E - První vlaštovka z nového stožáruTak jsem něco už našel na CS satelitním fóru, kde je již zmíněný soubor pro nové EPG programy dolněn. Nevěděl jsem, že co nový transponder, tak se to tam musí dopsat. Laik by si s tím těžko pohrával... |
pecou
![]() |
|
![]() |