Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

DVBViewer nakup, platba

poradi niekto ako je najlepsie zaplatit Berndovi Hackbartovi a ako sa potom dostanem k softu ? vdaka

tono
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DVBViewer nakup, platba

pošleš mu to v eurech v obálce (kolem dáš papír, aby nebylo vidět, že jsou tam peníze) a on ti pošle na mejl registrační data

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

a co elektronicky

vorti vdaka, nie je lepsie platit elektronicky je to riziko posielat takto peniaze, raz som to skusal dopadlo to zle

tono

Peniaze sa ani poštou nesmú posielať oficiálne, aspoň na Slovensku.

PeterHumax
Registrace: 3/2007

někdo tady psal, že přes paypal a i to trochu popisoval. najdeš to v historii.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

RE:

Ano je to tak PAYPAL a vše proběhne během několika málo minut a je to bezpečné R^ ,pak ti příjde na email přístup na stránky DVB Vieweru a jseš zaregistrován napořád a stahuješ co potřebuješ

jan65
Registrace: 12/2008

PAYPAL

cez PAYPAL sa da platit nasimi beznymi kartami ?

tono

podle toho co jsem přečet na netu, tak né tak docela. to je právě ten problém, jenom některý jsou na to vhodný. žádná z těch mezinárodních služeb není stavěná na místní poměry. proto já jsem taky nikdy nic nekupoval, vždycky všechno ukradnu.

vortimond

to je

prave ten problem, aj by clovek zaplatil ale sa neda, hladam DVBV 4.2.1 a nenachadazam

tono

ukradnout se dají jenom ty starší verze (poslední funkční je 4.0 aspoň u mě). stačí zakázat tomu softu (pomocí firewallu) přístup na net a použít to přiložený registrační heslo

vortimond

ano

4.0 funguje dobre

tono

RE:tono

Vše potřebné najdeš přímo na stránkách DVB Vieweru a po registraci stáhneš také z uvedených stránek nejnovější DVB Viewer,ale musíš zaplatit.Pro platbu lze použít běžné karty,které jsou tzv.embosované(platba přes internet)

jan65
Registrace: 12/2008

prostě s typickou kartou, kterou dává spořitelna pro vybírání z bankomatu to nejde. je to tam i napsaný (electronic use only - použití pouze v elektronickejch přístrojích)

vortimond

Mas tri moznosti:
1. Poslat penize v obalce
2. Bankovnim prevodem - budes muset ale pockat par dni, nez je bude mit prijemce na ucte, navic si ceske banky uctuji popatek za tzv. europlatbu, napr. KoBa 195,- Kc
3. Pomoci PayPal - vse je online, prakticky bez poplatku ale musis mit u paypalu zrizen ucet. To trva par dni a k uctu musis mit svoji platebni kartu, ktera ma povoleny internetove platby.
PayPal je uzasna vec, zjednodusuje vse na internetu.

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

pokud nemáš možnost jiného způsobu platby, obálková metoda je ideální ;-)
ráno jsem odeslal dopis (obyčejně - obálka bublinková neprůhledná na cd s kusem kartonu uvnitř ;-) ), druhý den večer jsem měl v emailu heslo a stahoval jsem ...

FuturoCZ
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra