![]() |
|
Formát DVB-T vysielania na SlovenskuFormát sa asi ešte nevie, dúfal som, že bude známy už včera, no dozvedel som sa len toto. :-/V DVB-T tendri sa rozhodovalo len medzi dvomi Telekomunikačný úrad SR dnes novinárom sprístupnil správu o priebehu výsledku výberového konania na dva komerčné a jeden verejnoprávny terestriálny multiplex. Z dokumentu sa detaily o ponukách troch zúčastnených firiem vyčítať nedali. Správa obsahovala len informáciu, že komisia vylúčila kanadskú spoločnosť Valtech Communications. Dôvodom bolo, že firma nepredložila čestné prehlásenie s úradne overeným podpisom o tom, že nie je vysielateľom na území Slovenska a ani nie je so žiadnym rádiom či televíziou majetkovo alebo personálne prepojená. Víťazom tendra na dva komerčné multiplexy sa s 1564 bodmi z celkového počtu 2600 stal Towercom, Telecom Corp. dosiahol v tejto súťaži 1036 bodov. Vo výberovom konaní na verejnoprávny multiplex dostal Towercom 1547 bodov, Telecom Corp. 1053 bodov. Telecom Corp. zo siedmich kritérií porazil Towercom len pri jednom - výške jednorazovej úhrady za pridelené frekvencie. Členmi komisie boli zamestnanci Telekomunikačného úradu Jaroslav Dohnal, Juraj Michňa, Milan Mizera, Anton Strempek a Roman Janeček. Regulátor zverejní podmienky, ku ktorým sa Towercom zaviazal pri prechode na DVB-T, až bude prevádzkové povolenie právoplatné. Úrad ho zatiaľ nevydal, povolenie nadobudne právoplatnosť, ak ho v rámci zákonom stanovenej lehoty nikto nenapadne. Zdroj: digitalnews.sk |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Formát DVB-T vysielania na Slovenskuzase sa nekdo nabali RvAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Formát DVB-T vysielania na Slovenskuto ti prišlo na email , ako cb21 ? Alebo si myslíš ,že sme mechom udretí a nevieme si to nájsť sami. Tiež musíš do všetkého pchať nos.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Formát DVB-T vysielania na Slovenskupresne J&T !!!!!! |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE:Formát DVB-T vysielania na SlovenskuJa som rád,že mi Peter Humax ušetril čas...onéééééé..... |
Trnava
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 163 |
![]() |
|
@TrnavaTy si z Trnavy? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
![]() |