Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Nastaveni TwinMonobluku na Opensat XT-9500HD

Potřebuji prosím pomoc, mám TwinMonoblock Inverto na 2TV nastavene na Astru 1 a Astru 3. Na první TV tam to jede OK (Technisat S2 a v menu je nastavený DisegC u Astry 19.2 na na A a u 23.5 na B). No a teď mám Opensat XT-9500 a tam je v nastavení satelitu DiSEgC1.0, tam sou možnosti OFF, LNB1 až 4 a MiniA a MiniB a také DiSEgC1.1 tam je OFF a LNB1 až 16 (Ostatní nastavení ponechávám, Frekvence LNB 0,Síťové vyhledávání VYP, Jen volné VYP, PID filtr ALL, Ton 22Khz VYP a Napájení LNB ZAP) výbec nějak nevim co mám nastavit aby to jelo, když dám vyhledat stanice tak jsou jen nějaký české ne, asi se to "pere" :-( už nějak nevim, přece to nebude tak těžké nastavit. Děkuji moc za radu (na obou přijímačích je karta SKYLINK)

opous
Registrace: 6/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nastaveni TwinMonobluku na Opensat XT-9500...

V nastavení DiSEqC 1.0 zadej miniA a miniB.
DiSEqC 1.1 dej na off.
Ostatní stejné, jako u prvního přijímače.

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Nastavení

Na Opensatu bych nastavil Diseqc 1.0, LNB 1 pro Astru 19E a LNB 2 pro Astru 3A na 23,5E,
frekvence LNB pro Astru 19E 10744, H, 22000,5/6 a pro Astru 3A frekvenci 10862, H, 22000,5/6
pro Astru 19E síťové vyhledávání ZAP, jen volné ZAP,PID filtr ALL, Ton 22 kHz nejlépe na Auto, (jinak VYP), napájení LNB ZAP
pro Astru 23,5E síťové vyhledávání ZAP, jen volné VYP,PID filtr ALL, Ton 22 kHz nejlépe na Auto, (jinak VYP), napájení LNB ZAP

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

zkus A a B,pokud to nejde B a A,nebo 1 a 2,nebo 2 a 1.moc možností není,za 5 min.to musí jít

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Aha tak už to asi jde, vše to naladí, ale ty naše programy nejdou (jde CT24 a Ocko myslim) tak to asi bude prolém v té univerzální čtečce, ale já myslel že tam by ta karta skylinku měla jit? I v krámě to říkali,mám tam nahrát novější verzi firmware, ted tam mám z 3 dubna, verze Loaderu 1.03, na opensat.sk je jeste verze "XT9500HD 03.04.2009 - korektne fungujúce HD kanály" ale to je asi ta posledni co mam ne? Karta je OK tu sem si ted registroval, prisel mail ze je to ok, tak pak uz jedine ze nefacha ta ctecka, jinak uz nevim??

opous

A tu kartu v tom Openu vidíš, pokud ano tak čtečka je v pořádku, pokud tu kartu nevidíš, tak tu kartu otoč. Pak se podívej, jestli ti přišly zápisy na kartu.

netace
Registrace: 12/2008

V Openu kartu vidim, Menu-Pristupova karta-je tam videt Cryptoworks a Informace vydavatele (obracene myslim neprijde, kdyz ji otocomim cipem na horu neni nic videt) jak zjistim jestli prisli zápisy na kartu? Mailem v 9.40h mi prislo ze byli aktivovany nabidka SD zdarma CZ a promo programy ale na kerte nevim jak zjistit? Volal sem na Infolinku ale o vikendu nefunguji... :-(

opous

Tak už to pomalu nabíha, bylo to těma přístupama,je víkedn, chtělo to trochu času, takže díky za pomoc!

opous

Nepamatuji si, jak to je přesně na kartě Skylink, protože dávám k stb CSlink karty. Když odklepneš nabídku karty, tak tam někde musíš mít -dostupná oprávnění- kde jsou další nabídky, když těmi nabídkami budeš procházet tak se dostaneš k programům ke kterým máš oprávnění aby jsi se mohl dívat. U těch programů máš datum do kdy je platnost - to jsou ty zápisy. Pokud tam ty zápisy mít nebudeš, tak si přepni stb na CT1 (funguje u CSlinku), hlavně na družici 23,5°E a né na 19,2°E a nech to zapnuté na tomto programu, do 10 minut, by ti měli přijít zápisy.

netace
Registrace: 12/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra