![]() |
|
Pomoc s openbox x-810Prepinam si programy ked zrazu ziadny sygnal.Premeral som merakom vstup na lnb tak isto som premeral aj pri motore vsade ide prud.Vyskusal som aj priame prepojenie do konvertora bez motora a stale zidny sygnal.Poradte prosim kde moze byt chyba.Ato je vecer fotbal,porazit ma ide :(("Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810Když se podíváš na nastavení antény v stb, ukazuje ti signál bez kvality?Pokud ano, máš hnutou elevaci - udělat znova sklon paraboly Pokud ne, vyměň LNB |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810Ano samozrejme mi ukazuje vsetko bez sygnalu ale stou hnutou elevaci fakt neviem vsak ked mi sygnal zmizol určite nikto s parabolou nehybal ani vychrica nebola a zeby mi v jednej sekunde odisiel aj motor aj konvertor"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810S motorem hneš manuálně pomocí DO? Psal jsi, že když dáš kabel napřímo do LNB, tak se ti také neukáže signál bez kvality. To vypadá na vadný LNB. |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810ja sa vtom velmy nevyznam bo ja som len zaciatocnik ale postupoval by som takto pozical by som prijimac napojil na parabolu ak by nesiel hladam chibu v parabola zopar rat sa my stalo ze odisiel konvertor sam odseba VTEDY PRIJIMAC NEMAL SIGNAL SKONTROLOVAL BY SOM KONEKTORY CI NESU ZAOXIDOVANE pripadne by som zobral svoj prijimac k znamemu ci u neho ide skontroloval by som vystup s pruijimaca ci tam mam 13/18v ak mam viac chyba bude v stabylizatore lm 317 skontroloval by som zdroj vystupne napetia ci sedia stymy co su na plosaku 13a18v je prebranich z 26v vetvy skontroloval by som kondenzatory vo zdroji ci niesu niektore nafuknute skusil by som ci ked prijimac na dlhsi cas vyberem z elektriny ci po jeho pripojeni aspon na kratko by my signal nenabehol tak toto su moje zaciatocnicke rady :))) ;) |
jopo33
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810Ved toto je najzaujimavejsie ze s motorom nehnem ani priamo tym cuplikom ktori je na motore a nesvieti ani LED-ka potom ked som to prepoojil na primo len s konvertorom zasa nič čize to by vyzeralo ze koaxial je preuseny ale prečo som potom nameral prud na konci koaxialu"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810nameral si 13/18v pozrel si sa ci neni zoxidovani koniec kabla kde sa davakonektor??? obcas voltiky mozes mat ale signal cez kabel neprejde stalo sa my bolo nedokonale tienenie kabla |
jopo33
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810Ano jopo nameral som tolko ale skusim odrezat s koaxialu a nanovo zapojit ved mozne je aj to ked na to stale leje , tiez som odskusal pred chvilou prijimac na druhej parabole a vsetko ok takze uvidim"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
![]() |
|
NicktosA nehral si sa v menu,v tom čase,keď ti vypadlo?Tam sa dá vypnúť keď nastavuješ družicu.Žiaľ teraz neviem presne,nemám k dispozícii opena,netace vieš asi na čo myslím... :8) |
A014
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810ak si vyskusal na druhej parabole svoj sat tak ostava ze je bvud kabel vadny alebio konveror pripadne skontroluj ci sa ti naozaj nepohla parabola pripadne neotocil motor mimo druzice |
jopo33
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810Ano problem bol nakoniec v koaxiali do ktoreho sice isiel prud ale ked som zvlast prezvonil kolik a zvlast tienenie zistil som chybu na tieneni.Diky vsetkym :))"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
![]() |
|
RE: Pomoc s openbox x-810no vydis aky si sikovny kabel na konvertore si zaizoloval??? |
jopo33
![]() |
|
NicktosProsim ta kde si nameral prud a aky?Vieš velmi rad by som to chcel premerat. |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
jano 1904Neviem prečo ta ironia.Metrom som to nemeral,robil som to merakom preto som napisal ze som to meral dobre vies ze v koaxiale je pri prevadzke od 12 do 18V,vsak pisal o tom aj jopo33 :-/"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
![]() |
|
NicktosNaráža na to že píšeš ako si meral prúd,udávaný vo V (voltoch) - za to by ťa dnes zjazdil fyzikár v 6.triede ZŠ .GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
![]() |