![]() |
|
Pleasa-Ilusion a Sky link cardProsim,naoíšte,na akom FW,Multicam a Vectre funguje Sky link karta?. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardVectru na kartu nepotrebujes a ostatne skus posledne verzie.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardSkúšam aj posledné MUlticamy aj FW /aj Vectru potrebujem na 5E/,žial-emu ide,karta nie./mámM3 |
sused
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardna MULTiCAM2_V2_35.dsp jede CS LINK a chodí i zápisy mám pocit,že i na SKYLINK... |
stuka
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardAle aky máš SW??? |
sused
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardM3v5_90.dsp |
stuka
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 160 |
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardkartu uz mas ozivenu? mne bezi na sw 6.63 a multicam V2 35 bez problemov uz viac ako rok ale ozivit som ju musel na M5 na m3 sa mi to nepodarilo |
inimilan
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardJa som kartu aktivoval v Humaxe 5500.Na drujej karte v Humaxe ide aj HBO,Viasat,Nova sport,Cool a pod.-Na tejto včera kúpenej ide len JOJ,CT2,Joj+ a iné ništ./Na obale to má:Skylink standard-ale STV by malo isť/aspoň/ nie?A Mult balik na 2 mesiace? |
sused
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardv humaxe by ti vsetko malo nabehnut ale chvilu to trva, nenaskocia vsetky stanice naraz mne to na m5 trva aj 30-40 minnabehuje to postupne po dvoch troch staniciach |
inimilan
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardMal som kartu vyše hodinu... |
sused
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardAby šla karta v M3,treba ešte nastaviť v prijímači HW cez žlté tlačítko.CrtJVC1250i, Topfield7700HDPVR, Showbox-300, M3S-TwinLNB!, M6S, Multibeam-85, Al-100, 5xLNB 0,1W-28,2E.
|
pixla
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardA vidis kartu,teda rozozna masina tu kartu?Ak sa ti to nepodari rozchodit a nie si viazany na illu sw,daj tam kynga,ten myslim s kartami nema problemy a ma aj emu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Pleasa-Ilusion a Sky link cardšla karta v M3,treba ešte nastaviť v prijímači HW cez žlté tlačítko---tak toto neviem nastaviť!Kde pri čom zatlačiť žlté tlačítko?? |
sused
![]() |
|
Už OKDíky za pomoc.Vyriešil som to s týmito: SW:6,05 Multicam:2.16 B a miesto Vectry som dal Syrenku-všetko šlape. |
sused
![]() |
|
![]() |