Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.07.2007, 20:09.31

dotázek

zdravím lidi někde jsem tady čtl o kartě UPC asi za tři kila měsíčně myslím na 6 měsíců. Celkem mě to zaujalo. Mám na přijmači dekodér cryptovorks, ale nevím zada je funkční zatím žádnou kartu nemám. Lze to nějak odzkoušet teda tu funkčnost bez karty? dík za případné reakce
uživatel
andrewmx
24.07.2007, 20:12.24

dotazek

nejlepsi je si ji od kamose na chvili zapujcit,treba ital,nebo tat a vis to hned jiste.
uživatel
hery
24.07.2007, 20:13.47

promin gital

prepsal jsem se -promin
uživatel
hery
24.07.2007, 20:19.23

RE: dotázek

jo tak pokud od někoho půjčím kartu tak to půjde odzkoušet? To není vázané na jeden přijmač?
uživatel
andrewmx
24.07.2007, 20:30.55

dotazek

psal si ze chces odzkouset cryptoworks ve ctecce pristroje tak sem navrhl bud gital CZ NEBO TaT KARTU,upc a digiTV NEMAM A ANI JE NECHCI ALE MYSLIM SI ZE DIGI tv JE VAZANE NA PRIJIMAC u UPC NEVIM URCITE.
uživatel
hery
25.07.2007, 08:48.30

RE: dotázek

1. Funkčnost bez karty vyzkoušíš těžko (představ si, že bude třeba vadný kontakt).
2. Nejjednodušší zkouška je půjčit kartu, kdyby to nešlo, pak vzít přijímač pod jednu paži, pod druhou nějakou flašku vína a poprosit v nejbližší prodejně satelitní techniky - nebo ten test udělá i bez flašky ten, co ti bude kartu prodávat.
3. UPC karta není vázána na přijímač. DigiTV ano, ale ta používá úplně jiný kryptovací systém (nagravison).
uživatel
Antonín