![]() |
|
topfield-kdo poradí?kdo mi poradí?otec koupil satelit topfield TF600 CR,a s tím i kartu skylink se základním balíčkem,ví někdo,jak na to,třeba nějak odkodovat,apod???díky za rady |
tomassz
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?nemusis nic odkodovat...parabolu mas nasmerovanou? Vloz kartu do prijmace a nech prijmac zapnuty...do nejakych 5ti minut se ti rozbehnou programy a pak musis kartu zaregistrovat podle navodu co mas u karty... |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?ale to ano,ale to je jen základní balíček,já bych chtěl toho víc,pokud by to šlo |
tomassz
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?ne nejde to...zaspal jsi dobu...skylink sel odkodovat pres emu pred cca 3ma rokama...ted uz jedine zaplatit...jo jinak Topfield6000CR neumi emu takze by ti to stejne neslo....ten Topfield toho celkove moc neumi... |
Meidny2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?a mozno umi ale citacka by nesla |
jopo33
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?Na tomto Topfielde ide emu, a emu ide aj na 6060CI. |
cityglam1
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?jenže já jsem pako,nevím ani co je emu :))) |
tomassz
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?V tom pripade plati druhy prispevek od shora od Meidny2 R^Vědět něco je chvályhodné, hříchem je nechtít se nic učit.
|
Xon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?hmm,tak dík za super rady! |
tomassz
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?není zač pako :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?:))) :laughing: R^ |
jopo33
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?no,vy jste mi chytrolinci!jak jste s tím začínali,tak jste samo všechno věděli a znali,že?tak tu nelezte,když jste takoví borci,k čemu to tady potřebujete? |
tomassz
![]() |
|
kdo poradí ?:lookaround: tomasszi co se rozčiluješ,zajdi u Vás za nějakým borcem přes sat nebo firmu a požádej je o pomoc,já na rady také chodím. :)2 x Vantage 8000S + 160 HDD, Vantage HD 7100,Technisat HD8SX ,T-90,Multibeam E 85,parabola 100 Al
|
karxyz
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
tomasszTrochu se uklidni, kdyz neco chces, je dobre pouzit vyhledavani na foru a ne hned osocovat ostatni ctenare. Pokud koupis levny cerep, najdi si i firmu, ktera to nainstaluje a pak o tom nemusis nic vedet.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?neznám borce,jedině tady se jich pár najde,co se umí jen chlamat,a nevím jestli mi někde v servise poradí,jak si naladit nelegálně? |
tomassz
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?nic nepotřebuji instalovat,podívej se na začátek,na co jsem se tady ptal,jinak mi vše jede,ale jen základ,tak jsem to chtěl nějak rozšířit o něco,ale bezplatně,ale asi se tady blbě ptám |
tomassz
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?To mas pravdu to se blbe ptas.Hned na zaciatku ti napisali ,ze skylink v emu nechodi,ak topfield ma emu tak na alternativnom softe a potom musis instalovat ten do boxu.Aby ti niekto rozumne odpovedal,musis sa tak aj pytat.Mas len jednu poziciu na 23.5 alebo aj viac,multifeed alebo motor??? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?Ptát se můžeš jak chceš, bohužel, tento sat. emu neumí, tak se s tím smiř!!! |
cesarek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
admin 007váš příspěvěk asi měl znít,nebo se mylím?pravidla fora:3) publikování názorů a informací porušujících platné zákony ČR 10) vkládat klíče nebo se dotazovat na neautorizovaný (nelegální) příjem kanálů chráněných systémem podmíněného přístupu, které je možné oficiální cestou abonovat na uzemí ČR a SR - např. CS Link, Skylink,Digi TV a UPC Direct |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: topfield-kdo poradí?Ptát si se měl,co koupit a né koupit a pak brečet |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 385 |
![]() |
|
Tomaszrozšírit prog.nabídku jde jednoduše,zakoupit MULTI,nebo přikoupit cslink+G,jak jednoduché !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
tomaszTak se to zkus naučit link je tadyhttp://www.spaceball.phorum.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=95&t=681 nutná registrace! AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
vladnaicoVyborne, presne takhle to je!! Taky jsem nepochopil dotaz toho pana a on chce jen krast ...tomassz: ne ne je potreba radne calovat a pak ti pujde co budes chtit a jeste si radne precti pravidla tohoto fora. Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
![]() |