Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Výhodný _ laciný příjem SD programů

Promiňte, vždy jsem koukal po kvalitním řešení vč. HD, dnes mne příbuzná požádala o radu s nákupem laciného receiveru a karty pro příjem českých programů na CRT televizi 72 cm a tím mě zaskočila.
Co v té nízké třídě koupit a čemu se raději vyhnout ? Díky.

Nervoš
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Výhodný _ laciný příjem SD programů

kup jí topfield 6000cr montovali jsme jich už určitě víc jak 100ks a minimální reklamace R^

pit178
Registrace: 11/2007

Topic Téma: Výhodný _ laciný příjem SD programů

Tu je jednoduchá rada ťažká,je veľa prijímačov len na SD a TV CRT.Čo ty myslíš pod pojmom kvalita,je pre niekoho úbohý obrazový výstup.Ale k veci-dobrý prijímač pre príbuznú môže byť Dreámsky-7000-7500-DSR.Má USB pripojenie na nahrávanie nového FW,Keys,setting,zálohovať nahraté nadstavenia settingu,keys a pod.Dá sa pripojiť na Net cez LAN konektor.Dajú sa nahrávať programi na USB a HDD a iné médiá.Má dobrú SW podporu a je jednoduchý na ovládanie.Cez kvalitný skart kábel má celkom kvalitné obrazové podanie.Podrobnosti na iných fórach,kde sa dočítaš takmer všetko o tomto prijímači.

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

vyhni se strong,a pak už se modli

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Co se děje? Jak může lama lamu pověřit radou?

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Pan chytrej se ozval,ale rada nikde

pierrepetr

pierrepetr

Za to tvoje rada je užasná, přesná a vycucaní někde z hnědé díry. Radíš ještě modlení, to máte často na vycházkách?
Co radit? Na blbost? Chápal bych kdyby to měl pro sebe, ale pro cizího? To ani šaška nenapadne (dle specifikací nic specc. nechce) zajít do prodejny. Navíc pán je znalý mašin HD, ale SD je total lama. To mám taky věřit?
Tak ať pán se stejnou jednoduchostí poradí HD mašinu. :laughing: Jsem zvědav jestli se s tím popasuje lépe :laughing:

juzek

moje rada je úžasná,tvoje žádná pane chytrej,tyhle v o l y mám nejraději,bye,bye

pierrepetr

Co takhle Showbox 700 ? (má i DVB-T tuner, čili "dvě mouchy jednou ranou" a EMU).

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

juzek

Ten dodatok o strongu bol úplne v poriadku.Ľudia neznalí problematiky skočia predajcovi skoro vždy na lep.Ty si mu poradil čo má kúpiť a on mu poradil čo kúpiť určite nemá. ;)

robina2
Registrace: 8/2006

pierrepetr

Jo jo poradil si hlavně modlení :laughing:

juzek

Chlapci, díky za rady, podívám se směrem doporučených značek a vyhnu se strongu :-)
Neživím se prodejem a montážemi, ale díky vašim radám jsem si vybral pro sebe Vantage 7100S, tentýž přístroj jsem koupil dceři, abych ji mohl veškeré aktualizace a settinky přenést na flešce a není problém. Kdyby tito známí chtěli HD, nebo, kdyby byl předpoklad, že si HD televizor někdy poříděj, navrhl bych jim stejné řešení, protože jsou to vzdálení příbuzní a budou odemne očekávat dolaďování a přelaďování. Ale opravdu nemaj peněz nazbyt, tak hledám řešení pro ně shůdné.
Juzku, fakt po těch low endových značkách nekoukám. Mám doma ještě Vantage 221, nemám ho rád, protože mi nechce spolupracovat přes RS232 s PC. Jinak maká bezvadně. A má stejnou logiku ovládání jako můj velkej Vantage.

Nervoš

Já dávám TechniSat DigiPlus STR1.Dobrý,přehledný,bez reklamací.

Harnadek
Registrace: 6/2009

Tak jidej Koscom SDF5050, je to laciny a spolehlivy stroj, navic s moznosti sdileni karty a nastaveni taky muzes zazalohovat a donest na flesce :)

J a
Registrace: 7/2005

rere

allbox a v něm soft z mascoma 1110 s kartou gital,3 měsíce géčka zdarma ,parabola od upc ,solidní konvertor za 3 litry s karou nafurt a za dva na rok+poštové z reklamy z novín,co mají zprávy jako hrom,teď sem o namontoval a za ty prachy.... R^

...rukama mi prošlo snad vše co má scart a HDMI a DVI

paprika007
Registrace: 11/2006

paprika

prosím, dej mi odkaz na tu jejich reklamu

Nervoš

rere..

tady to máš- www.primasplatky.cz,obj.kod PSSAT 801-BTV,sorry,byl sem mimo net

paprika007

rere..

díky, prohlédl jsem. Ale asi se kloním k tomu technisatu.

Nervoš

rere

jo,technisat je hodně solidní ,STR 1 X je super ,s českým menu R^ obraz i zvuk ,doporučuji

paprika007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra