Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Satelitní přijímač

Dobrý den,

rád bych vyměnil starší sat. přijímač za nový, podporující HDTV. Může mi někdo doporučit přístroj který by umožňoval nahrávání pořadů na externí HDD nebo flash disk, podporoval by MPEG4, byl by přímo vybaven modulem pro kartu Skylink (bez nutnosti dokupovat CA modul) za cca 5-6 tisíc??

Je nutné aby přístroj podporoval standard DVBS-2?? K čemu je to vůbec dobré??

knieza
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Satelitní přijímač

Comag SL 100 HD stojí asi 4.000 Kč, k tomu CI modul Cryptoworks asi za 900 Kč A JE TO !!!

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Ferguson ARIVA 200HD, čtečka karty - není třeba modul, kolem 4000Kč A JE TO :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Díky za radu, oba přístroje mají cca stejné funkce a vlastnosti, cena hovoří ve prospěch Fergusona. Asi ho zakoupím.

knieza

Předpokládám, že levnější přístroj už asi neseženu.

knieza

RE:knieza

Napsal jsi že do toho chceš dát 5-6 000 kč,stojí okolo 4000 kč tak co špekuluješ,ještě před pár měsícema za tu cenu byly saty jen z CI,bez čtečky.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Habr - nespekuluji, jen tomu až tak moc nerozumím a nevím co za jaké prachy můžu doma mít.

Zmiňovaný Ferguson jsem již objednal na internetu ;-) Díky drobečku!

knieza

Tento Ferguson ARIVA 200HD vypadá zajímavě, ale marně jsem na českých stránkách o něm hledal nějaké bližší info (jen něco málo má borec).
Je to vždy riskantní, něco tak neznámého koupit - doufám knieza, že nám potom sem podáš nějaké podrobnější info...
Díky předem.

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

Děda Petr - ozvi se mi na knieza@post.cz

Klidně ti pak napíšu jak jsem s tím strojem spokojený. Jsem však pouze laik, takže odoborné posudky nečekej. K dispozici jsem měl pouze návod k obsluze a podle toho to vypadá nadějně.

knieza

Vyšel 1.soft s podporou EMU a sdílení přes LAN verze Vers.1.01B2 přes NewCamd.

tonik
Registrace: 7/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra