Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.07.2007, 20:29.04

karta t a t cs link

Chcem sa poradiť.Bol som u priateľa,ktorý má českú kartu TT,zápisy na nej má okrem CT4 sport.Všetky programy idú okrem CT4 sport.Keď som kartu kontroloval na trade-tech.vyhadzuje mi,že karta nie je aktivovaná.Vie mi to niekto vysvetliť?P.S:Karta bola robená cez počítač,ale vraj potom oficiálne prihlásená.Ďakujem
uživatel
labsat
24.07.2007, 21:22.50

RE: karta t a t cs link

"vraj", vies ako sa hovori, jedna babka povedala, z tvojho prispevku je jasne, ze karta nie je riadne zaregistrovana, tak sa treba poponahlat, aby nebolo neskoro.
uživatel
Klf
24.07.2007, 21:28.43

Jistě.

To už je ale hodně a hodně a hodně a hodně stará věc. Ta karta je provozovaná nelegálně. Zápisy na ní jsou neoficielní, takže je pravděpodobné, že brzy přestane definitivně fungovat. Karta nebyla aktivovaná korektním způsobe, ale pomocí počítače, takže na ni nechodí zápisy!
uživatel
Enik
25.07.2007, 07:21.11

RE: karta t a t cs link

Takéto karty, ktoré boli takto upravené na PC fungovali v pohode. Keď začali vysielať CT4, nový zápis samozrejme nenačítala a tento program nešiel. Ak by si ju legálne zaregistroval, CT4 by mu začalo ísť a v podstate aj takto si mohol overiť svoju riadnu registráciu.
uživatel
stano1