![]() |
|
MGMDobry den , mám takovy problem byl jsem u znameho na chalupe a on prijmá na satelitu program MGM ktery mne zaujal . Je mozno bez oficialniho prijmu tento program prijmat treba i v cizim jazyce a kde ?? Mam modul t-rex s naplnema predator , diky za kazdou radu dobre duse Karel |
KarelPusu
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
KarelPusučo skoro bude na skylinku v multi🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
MGMTo ano , tuto zpravu jsem cetl v aktualitach zde , ale jde o to ze na skylink musi byt legalni karta a nepremyslim ze bych kvuli jednomu programu kupoval kartu za tisice , je moznost nekde jinde treba i v cizem jazyku ??? |
KarelPusu
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: MGMmrkni na ponuku ti oči vyskočia s dúlku :lookaround:🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: MGMOtázka zněla,"lze na modulu sledovat MGM,"ano,lze,ale jen s kartou,jinak ,nelze.Co bylo,bylo.Dnes bohužel jen UPC,ale zato v češtině. Rv |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE:MGMNo nechci se vám pánove a mozná i dámy plesti do hovoru , ale chtel bych upozornit meho predrečnika pana ZZanera jesti mu neco rika satelitni poloha EutelsatW2A 10E a lidove rečeno kmitočet 12611 , sec nisky SR 9260 kod BIS /bezpecnostni informacni sluzba/Já na to koukam kdyz tam natocim na dragonu, je fakt ze tam dávaj tak leda velký Ho..o ale jit by to melo :)) |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
satakVždyť jsem psal,co bylo bylo,nebo máš nějaké jiné informace?? :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
![]() |