![]() |
|
Slovenské televize v čes. satelitních platformách.Jaké slovenské televize nabízejí jednotlivésatelitní platformy v Čechách? Mám na mysli oficiální příjem. Která satelitní platforma je nejlepší pro příjem slovenských programů? CSLink- STV1,STV2,STV3,Markíza,TVJOJ,TA3? SkyLink- STV1,STV2,STV3,Markíza,Doma,TVJOJ,JOJ Plus,TA3? UPC Direct- STV1,Markíza,TVJOJ,TA3? DigiTV- oficiálně nejdou žádné slovenské programy? |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...Podle tebe je která nej |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...zase vlákno o ničom.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...právě proto se ho ptám |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...Že by SkyLink? :zombie: |
kadett1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...kevin je vrátnik v towercome a týmto si chce ,,vyfajčiť,, povýšenieOPTICUM xxxx , DM 800, CAS 3, T-REX, SkyLink
T-90: 28,2E 23,5E 19,2E 13E 9E 5E 1W 4W
|
NR Laco
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...Tak to je potom jiná. |
kadett1
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...:laughing: R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Nejsem vrátný v Towercomu.5 let mám UPC Direct. |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
kevin... Skylink vsetky... Gital vsetky krom JoJ+ TV Doma(zahada preco tam nie su) ... UPC vsetky krom JoJ+ STV2 TVDoma vsjo :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
kevin2oficialne ber v " " ;)JoJky v ramci Sky, Gital idu len v tzv "nonstop" TEST rezime :))) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...musím se kevina zastat... když montuju sat lidem okolo 50 let, je tento dotaz vělmi častý = kašlou na nějaké placené balíčky, ale chtějí co nejkompletnější nabídku slovenských TV v základní nabídce ! tohle je realita.... |
kacenkin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 715 |
![]() |
|
Taky si myslím, že to tady není od věci.Třeba, když jsem zavolal na Skylink, tak mi řekli, že Markíza v nabídce není. Chápu, že z nějakýho právního šmejdskýho důvodu to nesmí říkat - nicméně tam je. Jak dlouho tam bude - toť otázka, stejně jako JOJky. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Slovenské televize v čes. satelitních plat...Skylink - vsetky uvedene. |
knieza
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
![]() |