![]() |
|
TOPFIELD TF6000CR - oblíbené programy?Narazil jsem na zajímavý problém s řazením oblíbených programů o tohoto přijímače.Standardním způsobem vkládám programy jeden po druhém do nějaké skupiny oblíbených. Programy se ve skupině řadí podle pořadí, ve kterém jsem je vložil, případně je můžu přesouvat. Překvapivě, při vkládání programů do skupiny oblíbených zjišťuji, že programům trvale zůstávají ta původní čísla, která jim byla přiřazena už ve chvíli naladění. Výsledkem je např. takovýto seznam oblíbených: 94 CT1 95 CT2 227 Nova 245 Prima TV 228 Nova Cinema 244 Prima Cool ... Očekával bych, že programy ve skupině oblíbených budou mít čísla od 1 dál, jak je to u jiných přijímačů. Tenhle podivný seznam u Topfieldu funguje jinak správně - mezi programy je možné korektně přepínat šipkami na DO v požadovaném pořadí, i když toto pořadí netvoří souvislá vzestupná řada čísel. Když chci místo šipek na DO použít k volbě programu zadání jeho čísla, musím skutečně zadat třeba 245 pro Prima TV, ačkoliv bych ji chtěl přirozeně mít pod č. 4. Ani po pozorném přečtení manuálu a po všemožných pokusech jsem nepřišel na to, jak vzít oblíbeným programům jejich původní čísla a přiřadit jim souvislou vzestupnou řadu čísel od 1. Má s tím někdo zkušenosti? |
Tomas007
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - oblíbené programy?Ja to na Kaone robím takto: chcem na č.1 mat STV 1 tak si naskenujem príslušnú frekvenciu, nechám si na 1 STV 1 na 2. STV 2 atd a ostatné vymažem, potom naskenujem další program ktorý chcem mať za STV 2 a takto pokračujem ostatnými programami.Takže daj reštart a načítaj ponuku SK CZ a potom ostatné.Asi takto ale ked vytvoríš zvlášť skupinu tak ti tam musia ísť programy od čísla 1 :lookaround:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 160 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - oblíbené programy?V těch oblíbených se jenom odkazuje na původní umístění, na kterém ten programů zůstává i nadále, ten se nikam nepřesune. Proto taky zůstává původní číslo. Samozřejmě, že můžete přespunout programy hned po naladění a tak docílit i toho, že budete mít v jedné ( jenom v jedné ) skupině oblíbených čísla od 1 ... do X. Jinak to bohužel nejde. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
InteligenceInteligence je schopnost přizpůsobit se daným podmínkám. Platí i v použití přijímače TF6000CR - viz Tondach.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 410 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - oblíbené programy?Ano pouze přesunutím v hlavním seznamu ti bude odpovídat jeden favoritní. Njn, za ty prachy :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD TF6000CR - oblíbené programy?@samorost, máš recht, ale zrovna inteligentní řešení mi to nepřipadá. Takovou věc nedělá ani letitý Ferda AF natož třeba Openbox. Tohle soudruzi nedotáhli.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
![]() |