Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - vypadky na 11797 a 12565

Neviete mi poradit: z casu nacas pozorujem vypadky na tychto dvoch frekvenciach, najprv som si myslel ze vadne LNB alebo kontakt, ale ani po vymene koax. kabla + F konektoru to nepreslo...podotykam ze v rovnakom case idu ostatne kanaly (napr. CT) uplne v pohode...Neviete poradit?
Este dodam: LNB Golden Interstar 0,2, Diseqc 1 ku 2, TF 7700 HSCI.

lianaboy
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - vypadky na 11797 a 12565

Zkus jiný receiver a pak se uvidí.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Skylink - vypadky

Včera jsem zažil podobný problém - volal mi zákazník z Jablunkova,že mu přestaly jít 12525 + 12565.Tak jsem tam k večeru zajel a opravdu obě frekvence mrtvé - LNB je v pořádku (avšak záhadou je,že nad ním je ještě 6 pater a tři paraboly,které vykazují ten samý problém). Tak jsem zvědavý co to bude za finta,zítra to tam jedu proměřit.

TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp

RTVSAT
Registrace: 9/2006

Mě nejede Nova HD musel jsem přítelkyni bleskově doladit SD

Nepp
Registrace: 2/2008

ide vam nova sport mne nie???

david4412
Registrace: 2/2009

Nejde

Nejde ani na CSLink ani na Skylink.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

vypadla NOVA CINEMA

Dnes mi vypadla NOVA CINEMA a NOVA SPORT. Vidím, že je tady více příspěvků, takže se mi nechce věřit, že by byl problém pouze u jednotlivých uživatelů.Myslím, že je problém někde jinde, spíše snad u vysílače? Nebo je to druhem satelitu? Já mám MASCOM. Má někdo ještě podobný problém?

benecek

Mám stejný problém,Nova Cinema,Nova Sport.Mám Technisat.

Povalec
Registrace: 2/2008

Čemu se divíte,když parabola stojí pětistovku a konvertor dvoustovku.A navíc jsou paraboly u zákazníků nastavovány "odborníky" podle "bramborometrů" v recieverech.A nejvíc se mi líbí tvrzení typu:nejslabší je transpodér na NOVA TV".Myslím si,že je nejvyšší čas,aby se diskuze na "odborných serverech" tohoto typu vrátila od "digizlodějny" k základům satelitního příjmu - to jest k instalaci kvalitních komponentů přijímacího řetězce.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Je to fakt, NOVA HD včera zrovna na zprávy měla výpadek asi tak čtvrt hodiny. Po ostatních jsem nepátral. :-/

SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,

Jurin
Registrace: 2/2006

To tahlovej

Nechápem tvoju podráždenú reakciu, veď som sa snažil nájsť pomoc práve od takých odborníkov akým sa prezentuješ práve ty, ktorí by mohli mať skúsenosti s takýmito problémami, alebo aspoň naviesť kde hľadať chybu, skrátka nejaký konštruktívny prístup, nie vyjadrenia typu "... ja používam profesionálne meracia prístroje, kto je viac..."
Ak si taký dobrý ako sa tváriš, tak to dokáž a pomôž nejakým tipom...

lianaboy

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra