Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

VANTAGE X-221 TSCI COMBO

Máte někdo prosím zkušenost s tímto receiverem,jak bude spolupracovat s CAM modulem Cryptoworks na karty CS LINK ?Za odpovědi předem děkuji.

sven
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Re VANTAGE X-221 TSCI COMBO

Mám ho, maká v pohodě, ani nemusíš mít CAM, při vhodném softu jedou karty CS link napřímo.

Nervoš
Registrace: 1/2006

RE: VANTAGE X-221 TSCI COMBO

Ahoj s modulem pracuje velice dobře ale při nahrátí jiného neoficiálního firmware fungují obě čtečky na Cryptoworks perfektně a pštrosa umí taky skvěle jako příjimač na Mpeg 2 funguje velice spolehlivě a s motorem taktéž ber jej pokud ti stačí normální sat vysílání a mimo to má i výborný DVB-t tuner.

kanon
Registrace: 2/2007

Mohu jen doporučit.Pracuje spolehlivě a bez problémů. Dvě čtečky a dva sloty. Perfektní sw podpora, takže není potřeba ani modul, citlivost vynikající. Doporučuji.

neuzil
Registrace: 7/2009

Poněkud dobou překonaný, ale jinak velice spolehlivý přijímač.
Výborné tunery, slušný obrazový výstup.
S kartami chodí bezproblému, k dispozici je funkční verze SetEditu a S/W podpora na dostatečné úrovni.

Jediné co bych uvítal, je USB port pro Update.

Jinak ho mám rád... :8)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

DÍKY ZA ODPOVĚDI,JEŠTĚ BY MĚ ZAJÍMALO,POKUD PŘÍJMÁM POZICI 19,2E A 23,5E MONOBLOKEM JAKOU NASTAVIT POZICI PŘÍMO A JAKOU ŠILHÁNÍM ?JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI?DÍKY

sven
Registrace: 12/2008

Pozice na ohnisko

Na primo bys mel dat tu, ktera slabsi signal, nebo tu, ktera je pro Tebe dulezitejsi. Ta volba je v tomto pripade myslim naprosto jasna...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra