![]() |
|
Doporucte komponenty k HD sat.zostaveZdravim,chcem Vás požiadať o radu. Mám už doma HD sat. prijímač Vantage HD 8000 S (ext. HDD dokúpim) Plánujem k nemu Parabolu T90 toroidal Kartu Skylink (registrujem na české programy) Prijímať chcem z týchto družíc: 28,2°E, 23,5°E, 19,2°E, 13°E, 5°E, 1°W Na jeden TV, ale využiť 2 tunery vo Vantage HD8000S: 23,5°E a 1°W na twin LNB, ostatné 4 družice na single LNB. Čiže, ak tomu dobre rozumiem, mohol by som pri nahrávaní napr. z 1°W pozerať všetky ostatné družice. A pri nahrávaní z 5°E, by sa dalo pozerať iba z 23,5°E a 1°W. Ak áno, tak to mi stačí :) Prijímať budem český Skylink + (nevhodné slovo)TV cez EMU + FTA Teraz mi ale doporučte, ktoré LNB, DiSEqC a káble (aj pre príjem HDTV) sú najkvalitnejšie, najspolahlivejšie a ideálne pre moje riešenie. Viem čo chcem, ale som začiatočník. Poznám zatiaľ len teóriu :) Osádzať to bude montážnik, komponenty si chcem ale vybrať vopred ja a nenechávať to na jeho výber. Vopred ĎAKUJEM za odpoveď |
Maxxes
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Doporucte komponenty k HD sat.zostaveProc to nenechas na monterovi? T90, prijmac prosim, ale tenhle spotrebni material by mel vyresit monter sam po zjisteni tve situace.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Doporucte komponenty k HD sat.zostaveUž ho vidim jak se tváří, když mu přečteš ten svůj seznam...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 162 |
![]() |
|
RE: Doporucte komponenty k HD sat.zostaveAno, možem to nechať na montážnika. Ale mám radšej názor viacerých strán. A nemôžem si zavolať 4 montážnikov :))Neviem, či to čo on vybere, bude dobrá varianta. Preto by som od Vás chcel počuť Vaše nápady a riešenia, aby som si potom mohol skontrolovať jeho rozhodnutie |
Maxxes
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Doporucte komponenty k HD sat.zostaveOK. Relátko bych použil P168 V2 /s terr. vstupem/, konvertory používám nejraději Inverta, občas GI,Bigsat,Edision.Vantage chodí s P16B-čkou ve verzi V2 /8 uncommitted/ bez problémů/Diseqc 1.1/, mám to mnohokráte vyzkoušeno. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Maxxesa teď už jste v obraze "aby som si potom mohol skontrolovať jeho rozhodnutie" |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
![]() |