Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Octagon918 - ako naladit CT

Skusam na octagone 918hd naladit CT programy skylinku a nejde mi to. Zadam frek.atd a neukaze signal, pritom ostatne programu skylinku aj cs naladim bez problemov. Nejde mi ani CT HD. Neviem ci nieco zle robim s tym strojom, alebo co. Pradte. Dik

quix
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Octagon918 - ako naladit CT

daj len 10802 H 22000 ,nedaj S2 ,laď ho ako SD kanál

Igor
Registrace: 1/2006

Samozrejme že musíš vytvoriť nový TP v Rozšírenom ladení stlač 2x ,myslím,žlté tlačítko

Igor

cize pri ladeni CT je iny postup ako pri ladeni inych kanalov? Je fakt zaujimave ze vsetko ladim rovnako a len CT mi nechyta, ani CT HD.

quix

daj skype

Igor

teraz som v praci, ale posli mi adresu na mahatahu@hotmail.com a poobede sa ozvem a rad si necham poradit..dik

quix

Octagon 918 + skylink HD - programy nejedou

Mam Octagon 918s, strcim do nej Skylink HD kartu ( cipem od sebe, dolu ) do univerzalni ctecky, ne pres modul. Vyberu satelit, najede mi seznam programu CT,NOVA, apod. Zvolim CT, ale pise jako u kazdeho jineho, ze signal nenalezen. V technickem menu vidim, ze je stale stav na slotu karty: "Inicializuji"Tu kartu mam aktivovanou na jinem prijimaci, kde bezi v poradku. S jinou kartou Skylink Standard mam stejny vysledek - programy nejedou. Muze mi nekdo poradit ? Jsem zacatecnik. Diky

mfilip
Registrace: 9/2009

RE:@mfilip

Menu-rezhraní-CAS zde nastav Smart card 1-zapnuto - Smart card 1 AU zapnuto. Ajede.

Žádný učený z nebe nespadl ale pitomce jako by shazovali.

zizi
Registrace: 2/2007

re: zizi

To tam myslim mam na 99%.
Trosku jsem patral na netu a vypada to, ze tam budu muset nahrat nejake EMU pres USB. Mam z toho celkem obavy, potreboval bych vest krok za krokem, na netu jsou sice nejake navody, ale kdyz to clovek dela bez zkusenosti a poprve, tak abych nec nepotentonc ....

mfilip

RE:mfilip

Když máš kartu tak zatím netřeba,V ROZHRANÍ TI MUSÍ SVÍTIT
CRUPTOWORS,tam si přečteš zápisy na kartě,URČITĚ TI NESVÍTÍ
CAS a EMU.Červené tlačítko 4 devítky a máš otevřeno.Protože tento postup je dokonale popsán na AB foru,nebudu opakovat.

Jak skenovat editovat atd.registrace nutná.

zizi

re:zizi

Diky za napovedu .... problem je v tom, ze mam originalni firmware a cervene tlacitko v menu rozhrani nefunguje. Nahral jsem tam firmware 10604 a uz jsem povolil EMU, EMU AU, v CAS jsou nejake klice, nicmene v rozhrani stale sviti "inicializuji" .... peru se s tim dal, diky za tip na ab forum. jeste mi rekni, kdyz das tlacitko info na danem kanale napriklad CT1, melo by tam svitit mezi nazvem stanice a poradu "Skylink" ? Mne tam totiz sviti UPC Direct, tak nevim, jestli nemam problem ted s tim, ze mam naladenou jinou druzici .... mam naladenu Astru E31A(ku) a Astru(ku), diky moc za pomoc

mfilip

RE:mfilip

Mrzí mně že jsi nepochpil popis v AB foru.

.-Jsi na satelitu 19,2°E
.-musíš si naladit satelit 23.5°E,proto se Ti objevuje UPC
Direckt.protože jsi na 19.2°E.
.-Najít satelit jestli máš první stroj bude patrně pro tebe
obtížné,popis jak na to, najdeš zde v horní liště ABC.
.-Jestli máš naladěny oba satelity přes brejle v menu
nastavení motoru DISEQ uložíš jak ovládáš přepínání.A přepneš na astru 23.5°E.
.-jakmile budeš na Astře 23.5 menu -CAS-smart card-zapnuto.
.-Smart card AU zapnuto.
,-vlož kartu čipem nahoru.
.-jestli máš satelit naskenovaný najeď na stanici kterou chceš sledovat zmáčkni OK objeví se ti panel kde máš všechny data které jsou pouze informativní.
.-kvalita signálu na baneru je vidět t.j.že si můžeš doladit sat.
.-key si stáhní do PC musí mít koncovku kdb.Stáhni do flesch a přehrej do Octsgonu.Najdeš na různých forech nebo na ofiko wwqw.octagon.d/
.-tam najdeš i novější FW.
.-při přehrání jiného FW je dobré zálohovat setting UDB,na flesch a uložit do PC.Po přehrání FW znovu natáhnout do Octagonu.

Je to jen v info.bodech ale na stánkách AB.aCSSf je to popsáno velmi srozumitelně.Snad mně admin nebude kamenovat že zde dělám reklamu jiným.

zizi

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra