| 24.07.2007, 22:40.02 | |
Bude mi na GoldenInterstar 8700 šlapat karta UPC?Když mám Golden Interstar 8700CRCI Premium ale asi nějak přehraný (nevím nedělal jsem to, už jsem to tak dostal od sateliťáka), půjde mi to tam? Jen podotýkám, že karta od Gitalu mi tam šlape a potřeboval bych tam mít obě najednou. A o prodloužení se nikde nic nepíše? Já jsem zběžně kouknul na upc.cz, ale tam jsem nenašel info ani o té kartě. :-( |
![]() eduard |
| 24.07.2007, 23:16.04 | |
šlapat karta UPC?Asi to dá hodně práce to tam narvat a zjistit si to sám. |
![]() háb |
| 24.07.2007, 23:20.54 | |
RE: Bude mi na GoldenInterstar 8700 šlapat kar...No myslel jsem že když nabízejí e-shopy předplacenou samostatnou kartu a šlape mi tam Gital karta co má stejné kódování, tak nebude potřeba nic "vrtat". Ale i tak děkuji za ochotu. |
![]() eduard |
| 24.07.2007, 23:22.49 | |
RE: Bude mi na GoldenInterstar 8700 šlapat kar...Ještě aby bylo jasno - jak Gital tak tohle chci na legální příjem! Jde mi o to, jestli to není spárováno jako u DIGI jen s konkrétním recieverem, případně jestli to nejde jen s některými typy, mezi kterými ten můj není. Chci normálně platit poplatky (tedy pokud to bude umožněno až vyprší půl roku a pokud budou rozumné). |
![]() eduard |
| 24.07.2007, 23:37.43 | |
RE:Já bych si od toho (co do rozumnosti těch dalších poplatků) moc nesliboval. Ale nikdo neví, pochopitelně. Je to spíš tak určený k tomu, že si zároveň s tím někdo zakoupí i Cryptoworks receiver, nechá si to vřechno namontovat a potom už prostě pojede na tohle dál a s konkurencí se nebude obtěžovat, i když cena bude potom vyšší. Nakonec od tý samotný nabídky bych taky moc nečekal, jedná se o základ - Rodina, takže jako nic moc. |
![]() deltagama |
| 24.07.2007, 23:47.53 | |
RE:Ale tys nenapsal že chceš koupit tu v akci?Samože ti půjde,když máš cryptoworks,podmínkou je jen mít tento systém.Spárováno nic není. |
![]() háb |
| 25.07.2007, 00:00.36 | |
RE: Bude mi na GoldenInterstar 8700 šlapat kar...normálně to jede |
![]() pierrepetr |
| 25.07.2007, 00:02.21 | |
RE: Bude mi na GoldenInterstar 8700 šlapat kar...No já tomu moc nerozumím. Ten přístroj snad původně CryptoWorks neumí, ale ten staeliťák asi nějak upravil soft nebo co. Prostě když to přinesl sem, tak to zapojil, otevřel dvířka, strčil tam kartu Gital (kterou jsem já objednával, takže ta upravená nebyla) a šlapalo to. A takové zdířky by tam měly být dvě plus snad ještě jedna na Conax. Snad by to tedy jít mělo, ale raději se ptám, protože tomu nerozumím, na UPC.cz jsem nic nenašel a nechce se mi vyhodit 18 stovek. Co se týče toho, že to "není nic moc" - vše je relativní - HBO mám od Gitalu a s Rodinou a FTA bych byl maximálně spokojený. Naopak mám pocit, že by to bylo skoro až moc. :-) |
![]() eduard |
| 25.07.2007, 00:02.37 | |
RE:UPC prostě ví, že mezi lidma ty peníze jsou, ale je potřeba je z nich nějak dostat. A lidi jsou pohodlný, od televize čekaj zábavu, ne honění za nejlepší nabídkou a měsíční čekání, než jim to přídou namontovat od DIGI TV. Většina lidí nemá ani tušení, jak přemrštěná ta "běžná" cena 689,- za základ vlastně ve skutečnosti je. DIGI TV je pro socky, protože je to levný. V Holandsku/Belgii stojí stejná nabídka taky 10 euro a plná nabídka 14. Kvalita mnohem lepší, pochopitelně. |
![]() deltagama |
| 25.07.2007, 00:05.28 | |
RE:Ten GOLDEN se vyrábí s Conax čtečkou, protože na tu je nejlevnější licence. Automaticky se počítá s tím, že první, co bude po koupi následovat, je nahrání emu softu, kterej z toho udělá UNI čtečku. A 90% procent lidí to taky takhle dělá. |
![]() deltagama |
| 25.07.2007, 00:53.19 | |
to deltagamaTakže by mi to tedy když to mám takhle přehrané jít mělo. No co se týče pohodlnosti - než jsem pořídil satelit, colal jsem do DIGI, jestli mohu mít jen kartu, ale vlastní příjímač (combo, motor, ...). Bohužel prý ne, takže tím pro mne DIGI skončilo. A UPC doteď také, ale tohle se mi zdá rozumná cena. Měsíčně mne to výjde na 300 Kč + 167 za HBO od Gitalu na 467 a to pořád ještě za tolik programů jde. |
![]() eduard |
| 25.07.2007, 09:39.56 | |
RE: Bude mi na GoldenInterstar 8700 šlapat kar...Tyhle UNI conaxacké čtečky mají občas problémy, dlouhá doba načtení oprávnění u některých karet apod. |
![]() drobeček |
| 25.07.2007, 10:05.01 | |
To: eduardJestli v tvém satelitním přijímači máš kartu Gital a neměls žádné problémy se zápisem oprávnění, tak si šťastný člověk a bude ti tam fungovat i karta UPC.Pokud jsi ale někdy kartu musel vydělat a jít s ní k přijímači s certifikovanou cryptoworks čtečkou, tak ti přijímač nepustí zápisy na kartu a pak to pojede pouze s aktivovanou kartou. |
![]() colombo |
| 25.07.2007, 21:29.23 | |
RE: Bude mi na GoldenInterstar 8700 šlapat kar...do goldenu mi chodí zápis do pěti minut,bez problemu |
![]() pierrepetr |
| 26.07.2007, 00:31.17 | |
RE: Bude mi na GoldenInterstar 8700 šlapat kar...No nechci to zakřiknout, ale tu Gitalku jsem tam strčil jednou a od té doby to asi čtvrt roku šlape. |
![]() eduard |