![]() |
|
cslink nevysílá EPG ? Asi dva dny ?Ahoj všichni, funguje vám EPG, těm co mají kartu CSLINK(gital) ?Mě asi od večera 7.9. ne. Bohužel jsem v tu dobu šachoval s přijímačem (topfield TF6000CR), takže nevím jestli jsem si to neprovedl sám. I když nevím, jak bych si mohl EPG vypnout ?!? |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: cslink nevysílá EPG ? Asi dva dny ?Na EPG kartu netreba. Ja to teraz nemám možnosť overiť, ale asi chyba u teba bude. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: cslink nevysílá EPG ? Asi dva dny ?u mna ok EPG R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
Myslím samozřejmě programy cslinkuZapomněl jsem upřesnit, že mluvím o o programech cslinku, ASTRA 23,5 - ČT1, ČT2 atd až teď k CINEMAX, prostě všude prázdné EPG.Přičemž 7.9. odpoledne mi to ještě šlo. Jinde na astře 19,2 EPG funguje (ARTE, TV5MONDE, ajinde), jen ty programy cslinku mám prázdné. Co jsem mohl s tím přijímačem udělat ??? |
lkfreak
![]() |
|
lkfreakaj ja hovorím o cslniku R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
cslinkuž to mohly vybaliť tie ceny koniec týždna sa blíži :-/🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
takže nový firmware není až tak dokonalýtakže nový firmware odsudhttp://www.antenex.cz/public/index.php?&direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/TF 6000CR není až tak dokonalý a neprůstřelný ... aj aj! Po nahrání firmware, uvedení do továrního nastavení a naladění to jelo normálně (EPG i ostatní věci), pak jsem přehazoval výstupní formát 4:3 a 16:9, do toho hlasitost ovladačem doprava doleva, pak se přestal zobrazovat teploměr hlasitosti, a pak někdy jsem si všiml, že EPG z Astry 23,5 je prázdné. Ani vypínání ze záduvky nepomáhá ! Kdyby se ozval někdo se stejným přijímačem a posledním firmwarem, co to dělá jemu.. Jinak budu muset asi znova udělat tovární nastavení, sakra a všechno znovu nastavit a naladit, snad to pomůže? |
lkfreak
![]() |
|
mimochodem, ten CINEMAX stojí za hříchAbych teda jen nezoufal, ten cinemax se mi silně zalíbil, teď během zadarmového sledování..Trošku něco jiného, než hlavní proud na HBO, ani jsem nevěděl dříve, že takový program existuje .. |
lkfreak
![]() |
|
JupiAz buduci tyzdenČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
lkfreakhehe že dobrý je já už somtu raz písal mne sa aj HBO2 páči R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: cslink nevysílá EPG ? Asi dva dny ?jo ten cinemax není špatnej, ale zase bych z toho nedělal nějakou festivalovou tv, často ty filmy jsou sice málo známý a třeba evropský, ale taky o ničemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
![]() |