Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Topfield 7710HD PVR

Dobrý den. Zabíhám výše uvedený sat. přijímač a narazil jsem na následující problém: Mám připojení po síti LAN k PC (kabelem), když se přihlásím k přijímači přes Explorer a vstoupím např. do záložky s nahranými programy, přijímač se mi zresetuje a potom vše pracuje normálně. Stejně se chová i při přihlášení přes FTP protokol. Chtěl bych požádat o radu zkušenější, zda je na to nějaký lék, pokud ano tak jaký? Dále při stažení nahrávky do PC se mimo soubor xx.rec objeví i soubory: xx.idx, xx.add, xx.001 a xx.ifo. Mohl by mi prosím někdo poradit k čemu tyto soubory jsou a co s nimi dále? Pro další zpracování nahrávky nejsou potřebné. Mám poslední firmware z Antenexu (To co umí spolupracovat s Topsetem). Za každou radu mnohokrát děkuji.

Patrik
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfield 7710HD PVR

Uvedeneho topfielda uz nejaky cas mam, takze tady jsou me postrehy. Soubory si stahuji do pc pomoci TotalCommanderu (ftp) a zadne resetovani prijimace se mi nikdy nestalo. Rychlost stahvani je okolo 3Mb/s. Teda nic moc, ale oproti memu starsimu Homecastu je to o trochu rychlejsi. Kdyz k nemu pripojim externi hd, tak se mi zda rychlost prenosu o neco lepsi.
Kdyz si das na obrazovce seznam nahranych souboru, tak samozrejme vidis, soubory v celku. Ale topfield jednotlive nahravky "rozsekava" na 1,46 GB casti (krome posledniho, ten bude mit samozrejme min). Cili prvni soubor dane nahravky ma konovku "rec", druhy 001, treti 002..... Cili tyto soubory potrebujes k dalsimu zpracovani v pc. Ostatni soubory k dane nahravce nejsou potreba stahovat do pc.
Cili kdyz ty dane soubory mam v pc, tak u toho "rec" souboru prejmenuji koncovku na "000" a nasledne soubory spojim v TC do jednoho vysledneho souboru, ktery bude mit koncovku "out". Tu samozrejme prejmenuji na "rec" a uz to muzes zpracovavat.

parnicek
Registrace: 4/2007

Podívej se tady, je tu tvoje problematika do poslední mrtě rozvedena. http://www.cssf.cz/showthread.php?t=33618

SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,

Jurin
Registrace: 2/2006

pro parnicka

mimo jiné,jakým programem zpracováváš ty soubory .rec v počítači,myslím tím střih či spojení...

ozvi se prosím OK2PHA@seznam.cz

Ivo SS2

Topfield 7710HD PVR

Mnohokrát děkuji za snahu, ale přesto bych ještě požádal "parníčka" jaký máš prosím v přístroji firmware? Rychlost přenosu mám také cca 3,8Mb/sec.To Jurin: uvedený odkaz jsem prostudoval a znám jej, ale přes veškerou snahu jsem zde nic nenašel o resetu přístroje po připojení k síti LAN. Je to totiž dost problém, protoře pokud se připojím v průběhu nahrávání, tak přeruším nahrávání. Ještě doplňuji - přístroj je Made in Poland, HDD je nějaký Western 250G, mám jej cca 14 dní. Děkuji.

Patrik

Aha tak Made in Poland a k tomu ještě HDD Western to je přímo vražedná kombinace. Do tohoto receiveru patří jen a jen HDD Seagate DB 35.3 :((

SKYLink Cz, SKYLink Sk, SKY Deutschland, ORF, MTV,

Jurin
Registrace: 2/2006

polsko

Možeš ho kludne reklamovať, keď topfield presunul vyrobu do polska, pociaci tam niečo dohukali a museli prijímače stiahuť, stalo ich to pekny balik a tak prišli korejkovia a ukazali im ako to maju správne robiť, od vtedy su prijímače ako tak ok, ty ho ale pekne pošli na reklamáciu

oli
Registrace: 10/2006

to Patrik - mam tam posledni firmware 23131 (odkaz na topfield.cz. Ani se starym, natoz s novym jsem nemel zadne problemy s resetem.
to Ivo SS2 - spojuji je v TotalCommandru (rychlost "spojeni" zavisi samozrejme na kvalite pc) a nasledne zpracovavam sd nahravky bud ve "VideoRedu" nebo "DVR-Studiu". Lepsi kvuli prehledu je asi "VideoRedo". Na hd programy pouzivam "DVR-studio HD. U nej mi nekdy nahravka nejde nacist, soft nekdy z nejakeho pro me z neznameho duvodu zamrzne.

parnicek

veškeré nahrávky se dají zpracovávat pohodlně přes Nero 8HD.
A to jak klasické rec soubory, tak i ty z HD programů.
(přes Nero Vision 5)

Rambo
Registrace: 12/2007

Topfield 7710HD PVR

Díky, asi zkusím reklamaci. Dnes jsem mluvil s panem Míkou z Antenexu (jsou výhradním dovozcem a dělají servis), ne o tomto problému, ale o výrobě Korea - Polsko. Řekl mi, že tyto Topfieldy se vyrábějí i nyní v Koreji a v Polsku že se pouze kompletují, abych to neřešil. K HDD mi řekl, že nyní se Seagaty již nemontují, že se v letošním roce montují pouze Westerny. Vzhledem k tomu, že s panem Míkou není diskuze snadná, jsem od další debaty upustil. Přístroj jsem kupoval v OMKU.

Patrik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra