![]() |
|
Rozhraní barev HDMIAhoj, které z těchto rozhraní barev HDMI je kvalitativně nejlepší: RGB; YCbCr 4:2:2; YCbCr 4:4:4?Přijímač Technisat Digit HD8S. Dík |
TomOv
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
Já jsemtyto tři volby zkoumal kdysi na DVD které to mělo v menu také a nenašel jsem rozdíl-tak sem to nastavil na RGB.Nevím,ale spíš to bude nějaká oblbovačka,kterou oko nepozná a je asi dost nepodstatná. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Rozhraní barev HDMIno to asi nema HDMI 1.3a s full RGB a WHite setting?pak bych to spis videl na YUV444 |
LadaOva
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
HDMI/rozhraní barevTak sat. přij./ nebo LCD/PLASMA které jsou vybaveny hdmi rozhraním umožnují čistě digit. přenos signálu bez jakého koliv zkreslení čily beze ztrát což se nedá říci o rgb na scartu potažmo komponentního vstupu/výst.oba přenáší signál pouze analogově!! |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
Aletato možnost nastavení se týká právě při propojení hdmí kabelem.To nemá se Scartem nic společného. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Rozhraní barev HDMItak, tak.. tuto volbu mám i na DVD rekordéru sony a je to přímo pro nastavení HDMI. Rozdíl jsem ale nezaregistroval.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |