![]() |
|
kvalit sportu 1 ve skylinkuRadoval jsem se že skylink zařadili sport 1 do nabídky, ale po tom co jsem sport 1 spatřil jsem byl rázem zklamán nad zoufalou kvalitou obrazu sportu 1 ve skylink, stejný hnus jako je u digiTV nebo UPC prakticky nekovatelné, čím to je že je tak špatný obraz, je to poskytovatelem sportu 1 nebo skylinkem, jestli je to na straně skylinku tak proč přidávají na úkor kvality nové programy a dostávají se na úroveň UPC nebo DigiTV od kterých se odlišovali kvalitou obrazu a proto jsem, a asi nejenom já ale většina lidí přešel od UPC či DigiTV ke Skylinku, přitom kvalita sportu 2 na 4°W je na SD program dost dobrá, sport 1 rozlišení 520x576 3-5 Mbit/s, sport 2 720x576 datový tok okolo 4 Mbit/sDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: kvalit sportu 1 ve skylinkuA ked porovnam Sport1 s NGC,tak nie je o nic horsi co sa obrazu tykaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: kvalit sportu 1 ve skylinkuPak je tedy všechno v pořádku a jen tak dále ! |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |