![]() |
|
CsLinkZdravím, mohl by mi někdo vysvětlit a poradit, proč u kámoše jde na cslinku markiza, doma a joj a u druhého to to píše Nemáte oprávnění ...? Karty kupovány zhruba stejně před 2 roky, nikdy neměněn region ani na jedné z nich. Přijímač kde to nejde je Technisat, ten druhý nevím. Předem díky za radu. |
rkhl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: CsLinknějaký zbloudilý zápisy nebo co. stejný je to i se skylink kartama. měl jsem kartu sezóna na jeden rok, nikdy jsem nic nepředplácel, a za tu dobu se tam vystřídaly všechny možný nabídky, který existujou, i takový, který oficiálně neexistujou. například tam chodil dva měsíce prazvláštní HD balíček sportovních tv (nova hd+eurosport hd) ale zbytek byl nefunkční.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
rkhlDoma mu urcite na CSLink nejde,lebo Doma v ponuke nemaju a ze mu ide zvysok....zmenil tarif na najnovsi (Neplacene programy bez omezeni)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: CsLinkJe to Markíza, Joj a STV3 a ne Doma. Je třeba se podívat na stránky CSlinku do aktivace skupin progamů. Možná tam bude aktivace "Neplacené programy bez omezení" a to za 0,- Kč. To je třeba provést. Já jsem to takhle udělal u CSlink karty švagrova otce a uvedené programy se rozběhly.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: CsLinkAnebo taky za 200Kč: -:Registrace / -:Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
dodatekZa tu 0Kč to taky je a gratis 1 měsíc Gečko: Neplacené TV programy bez omezení + plac. TV 1 měsíc bez omezení 0Kč /U Skylink bych řekl že to jde každému OK vše včetně JOJ Plus a Doma co jsem viděl u známých - co mají Skylink kartu. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
RE: CsLinkTo bude ono, ted jsme to udelali za tech 0kč, tak zitra napisu, zdali to pomohlo. |
rkhl
![]() |
|
DodatekNezapomeň nechat satelit zapnutý nějakou dobu na STV1, aby přišly zápisy na kartu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: CsLinkTak to funguje. Dík za pomoc. |
rkhl
![]() |
|
![]() |