![]() |
|
Melody ZenČau hošani, ještě nikdo nezaregistroval novinku?Copy z D.i.g.i.T.V. Abonenti Skylinku si mohou vybrat ze dvou audiostop, a to buďto reálných zvuků přírody, které jsou pak na druhé doplněny ještě uklidňující relaxační hudbou. První je označena jako eng, druhá dut. Z frekvence, kde vysílá MyZen.tv, už Skylink využívá kanály Discovery HD a Brava HDTV. Parametry příjmu: Astra 1G (23,5 st. vých.), 11856/V, SR 27500, FEC 5/6, kódování CryptoWorks |
Nepp
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 48 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
RE: Melody ZenOmlouvám se Powerovi nevšiml jsem si jeho příspěvku ;) , ale své téma si to zaslouží ne? |
Nepp
![]() |
|
Melody Zenmuseli sa zblaznit |
pykaso
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 233 |
![]() |
|
RE: Melody ZenSlibovali velké překvapení. A máme to tady. To je tedy bomba. Co takhle ještě Věštění z karet v HD. Rv |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
No takpokud tam hodlají přidávat tohle,tak ten HD balík budou muset ale hooodně zlevnit. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Melody Zenje to typickej hd promo kanál. když to tenkrát zakódovali a udělali z toho placenou televizi, to bylo největší překvápkoVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Melody ZenSnad to není ten HD program co slibují od května... :lookaround:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Melody ZenKdepak, to bude Bebe TV HD :)))VU+ Zero, VU+ Zero 4k, 13-16-19-23, OLED55C8
|
flukes
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Melody Zenjj Bebe HD a FTV HD! |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Melody Zenpřidáním Melody Zen kvituji velmi kladně, vždyť dlouhou dobu šlo FTA na 9E a je to skvělý relax, rozumím, že si děláte srandu z bebe a fashion (též jdou volně na 9E), ale určitě se kvalitních dvou programů od Skylinku v HD dočkámePři vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Melody Zenhlavně jestli nemysleli ČT HD + MyZen.tv to je docela možný. nebo by tam mohli dát Luxe HD, to je taky taková zvláštní tv. a přitom já nejsem vůbec akční typ, mně by se ten MelodyZen měl líbit. třeba když hraju PC hry, tak FSX a podobný věci, což třeba pro spoustu lidí je nuda. ale ten MelodyZen je fakt jenom relax. kdyby s tou kamerou aspoň prošli ty exotický scenérie jako na výletě, tak by to bylo mnohem zajímavější.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Melody ZenTo je paráda Melody zen ide,.Supeeeer! R^ :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Melody Zenživá tapeta Rv :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Melody Zenproč palec dolů?Vortíků až budeš trošku starší pochopíš (teď se to vysvětlit nedá) A FPS jsem testoval také, co říkáš na F.E.A.R. 2 Proti jedničce dle mě slabý odvar, ale s perfektní grafikou Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Melody Zenjá myslím FSX, ten leteckej sim od mrkvosoftu. docela výrazný zlepšení oproti FS2004, to byly jenom takový splašený obrázky, ale u tohodle už se jim podařilo ztvárnit pocit nějakýho reálnýho dění a prostoru. s dobrou scenérií to vypadá pěkně.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
Nevímkolik abonentu HD balíku ohodnotí tento přidaný program jako vysoce kvalitní....... |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Melody ZenNo mě tento kanál velmi potěšil.Pravda přivítal bych kvalitní filmový kanál jako je HBO HD klidně i za 500,- vždyť to je cena vsupenek pro rodinu do kina, ale pokud hodlají omílat 20 filmů, jako na filmboxu 1/2 roku, tož to teda ne ;) |
Nepp
![]() |
|
RE: Melody Zennajednou je to tady samej buddha :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Melody ZenTřeba já jej hodnotím vysoko.Budu teď mluvit jen za sebe, ale mě třeba naprosto zase nezajímají sportovní kanály, moje horská kola a střelba tam stejně není ;), asi jsem divný chlap :laughing: Chybí mě prostě slušný filmový kanál. Filmbox HD, občas nějaký slušný film je, ale vyjímečně. No a ta SD sběř - hrozná kvalita, a o formátu filmboxů nemluvě, obzvláště extra je opravdu extra, připomíná mě vysílání pro mobilní telefony :)) |
Nepp
![]() |
|
RE: Melody ZenTen kanal je uplne super a rejpaly bych upozornil, ze se na to divat nemusi. Je to prekrasna podivana!! VIVAT Skylink !! A tohle urcite neni posledni HD kanal co nam pridaji, ale tohle bylo u holandskeho partnera k dispozici a nemusi se s tim nic delat pro nas region, zadny dabing atd.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Melody ZenTen Skylink z toho má trošku srandy, sice nemám to jejich HD plus, ale co oni tam dávají nějaká Brava HD a MyZen HD, to jsou programy jak pojme na hřiby kua :))) :))) :))) |
Dray
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Melody Zen"tonoucí se stébla chytá" Tentoraz doslovne :laughing:46E, 45E, 39E, 28E, 23E, 19E, 16E, 13E, 9E, 5E, 1W @ AB Cryptobox 652
|
Freedox
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 573 |
![]() |
|
RE: Melody ZenŘekl bych, že lepší jak Růžovka :) |
Nepp
![]() |
|
RE: Melody Zen@vortimondrozumím, je to pecka @Nepp plně stojím při tvém názoru, s tím, že jako filmbox HD to určitě nedopadne, občas na HBO kouknu a je to ta samá verze jako u SD Jen houšť, houšť takových názorů, třeba si to HBO HD opravdu vybojujeme, vždyť stačí testovat několik měsíců třeba i za roční předplatné a hned budou vědět jaký je zájem. Aby bylo pochopeno, lze to i měsíčně, ale já bych osobně třeba rád podpořil vysílání HBO HD roční platbou, tak jako Filmbox a Nonstopkino tenkrát, když vysílali z Amosu (viacess) to byla kvalita obrazu, zaplatil jsem na 2 roky Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
![]() |
|
RE: Melody ZenHlavne ze o tom vykecavaji negativne ti, kteri to v zivote nevideli Rv Rv RvKazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Melody Zen007: plne stebou súhlasím a ešte raz jeto pre nás staršíchsuper relax. Ešte tak i-concerts HD. R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |