![]() |
|
TOPFIELD 7710PVR vs. SRP-2100Zdravím a prosím o případnou pomoc. Nějaký čas vlastním 7710PVR a mám hodně nahrávek z FilmboxHD na externím USB disku (FAT32). Bláhově jsem si myslel, že když přejdu na vyšší HD model přijímače tohoto výrobce, nebude na něm problém přehrát přes USB nahrávky (.REC) staršího modelu. Přijímač SRP-2100 disk vidí a na něm i jednotlivé REC soubory. Systém hlásí NESPRÁVNÁ INFORMACE u filmů (asi v INDEX souboru) a nic nepřehraje. Různé cesty jsem zkoušel a nějak se to vždy podaří (např. přejmenovat soubory XXX.REC, XXX.001, XXX.002 na file s koncovkou MP4 a mít film na několik částí (2100 umí MP4 soubory) či nejdříve REC soubory z 7710 spojit, přiřadit MP4 a přes FTP je dát do 2100 - na FAT32 více jak 4GB soubor nelze). Toto je krkolomné. Zřejmě bude problém jen v INFO ři INDX souborech u filmů, které mají tyto přijímače různé (2100 používá např. náhledovou ikonu filmu s animací 4 frame z filmu). Chová se to stejně i u nekódovaných filmů. Díky za podněty, rád se zde podělím o zkušenosti. |
XBOX360
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 41 |
![]() |
|
RE: TOPFIELD 7710PVR vs. SRP-2100Já bych se tě chtěl mimo tvůj dotaz (v té věci nejsem natolik kompetentní) zeptat, jak hodnotíš změnu kvality obrazu u SRP2100 oproti 7710? |
KOTAZ
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 262 |
![]() |
|
€ KOTAZAbych byl upřímný, připadá mi to stejné na Samsung LE40B650/100Hz. Líbí se mi rychlost převíjení nahraných filmů oproti 7710, možnost ustřihnout záznam i přehrávání MP4 souborů ve FULL HD (třeba z harddiskové kamery Canon HG10 stačí přejmenovat koncovku souborů na disku kamery a přes FTP umístit do SRP-2100 či na externí disk - tedy bez žádného ripování ap.). Disk (resp. větrák) zase tak moc nehučí jak se někde píše - asi záleží na datu výroby. Ovládání, MENU a DO je ale dle mne u 7710 mnohem lepší. |
XBOX360
![]() |
|
@XBOX360A YouTube na integr. HDD ještě nahrávat nejde? Předpokládám tedy, že alespoň na analog video/audio výstup to z přijímače leze. Ještě bych se tě chtěl zeptat jak je to se zahříváním, větrák jede nonstop nebo jen při vyšší teplotě? |
KOTAZ
![]() |
|
RE: TOPFIELD 7710PVR vs. SRP-2100U toho YouTube bych upřesnil, jestli ten av výstup není nějakým "kaktusem" bloklý aby bylo znemožněno nahrávání např. na externí dvd recordér. |
KOTAZ
![]() |
|
@KOTAZNa HDD ukládat video nelze, obrázky z Flickeru ale ukládat na HDD jdou a pak jsou přístupné přes FTP dále. Video z YouTube přes SCART scramblované není. Ten větrák je fakt tichej. Jede ale nonstop. Stáhl jsem do přístroje TAP aplikaci, kterou se má údajně instrukcema dát řídit jak pracovní bod HDD tak i větráku (něco na úrovni BIOSU mimo OS přístroje). Zatím jsem to ale nezkoušel (jsem asi srab), protože přístroj je opravdu relativně tichý. Podtýkám nejsem hluchouš, jsem odkojený bezvětrákovým stolním počítačem Apple Cube s atmosférickým chlazením a nesnáším hučící compy. |
XBOX360
![]() |
|
soubory mkvV popisu je uvedeno, že umí i přehrávat soubory mkv nebo mp4 ale když se dívám do originálního manuálu, tak je zde napsáno toto: The SRP - 2100 supports only DivX 3.x, 4.x and 5.x.tedy jak tomu ve skutečnosti je? lze připojit flashku a přehrát si tak mkv soubor v hd? |
peta25
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
![]() |