Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

HD sobota na nově

20:00 Strážce 22:15 Válka světů u obou upoutávek bylo HD :) máme se na co těšit.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD sobota na nově

No jen aby to zase nebylo 4:3 ...

frank1
Registrace: 1/2008

Pokud je to native HD tak to ani nemůže být 4:3

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

tu válku světů dávali (není to tak dávno) a 4:3 to nebylo, bylo to 16:9 ale spíš to vypadalo na upscaling než HD. i když možná to bylo HD, ono je to někdy těžký rozlišit (horší HD od kvalitního upscalingu). a nebo mají novou kopii, to je taky možný. já to neřeším, na pro7 dávají mojí oblíbenou soutěž, takže smůla.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Hmm tak to budu jedině rád když to bude 16:9

frank1
Registrace: 1/2008

už to bude možná rok. jo a ten obraz byl i fajn, to jako v pohodě. ale nebylo to nic úžasnýho. asi jako hvězdný války nebo návrat do budoucnosti na ITV. spíš taková nějaká podivná mutace mezi HD a SD. příčina může být i v tom, že je to vlastně zvětšenej výřez z toho původního panorama kinoformátu, aby tam nebyly dole a nahoře pruhy.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Vortimonde, nezlob se, ale nesouhlasím. Jsem celkem znalec dobrých filmů a film Válka světů je něco úžasnýho!!! Když jsem na to byl poprvé v Praze v kině před pár lety, skoro jsem se opravdu podělal. Nedělám si legraci, ale tenhle film mě odboural na dost dlouhou dobu. Koupil jsem si ho i na dývku.V HD kvalitě to musí být ještě lepší. Na tenhle film se nedá koukat tak, jako na např.Hvězdný války atd., musíš se do toho vcítit, že se to opravdu může třeba jednou státá! není to nějaký laciný sci-fy ale opravdu realisticjkoj megafilm, alespoň pro mě!!! Takovej kultpvní v žánru sci-fi!!!

Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD

Dejf
Registrace: 11/2007

já myslel ten obraz, napsal jsem to blbě. film je to zajímavej a nechybí mu atmosféra. přesně jak píšeš.

vortimond

virtimond

Mimochodem. Ano Sch. Raab je zábavný a taky skvěle parodují Raaba v Switch Reloaded.

mesab
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra