, sekce: Skylink |
|
Modrá skylink karta a doplatekPřestože jsem komunikoval se zákaznickým centrem Skylinku, tak jsem nějak nepochopil odpověď na můj dotaz.Mám modrou skylink kartu (po výměně), která je registrována na slovenského kamaráda. Jdou jen SK programy. Pochopil jsem, že změna regionu NENÍ možná, i když nechápu proč. Ale zajímalo by mě, které CZ programy by mi šly, kdybych si doplatil české programy (13EUR), případně jestli lze doplatek uhradit v českých kačkách... .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
|
|
RE: Modrá skylink karta a doplateklen čt1,2 prima v teste,barandov,cool🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Modrá skylink karta a doplatekmodré karty nejdú na cz region jeto len pre sr region🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Modrá skylink karta a doplatekTakže Nova nejde a u té Primy hrozí, že ji taky brzo odstraní, že?.................
|
kaspi
|
|
RE: Modrá skylink karta a doplatekno u primy to sa nevie do kedy tam buderadšej počkať na nové karty majú byť 🇸🇰
|
Jupi
|
|
JupiJako že se budou bezplatně měnit a Skylink je bude rozesílat? |
Oskarek1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 562 |
|
|
Oskarek1to neviem musíme si počkať🇸🇰
|
Jupi
|
|
kaspino postoj Skylinku nechapu ani do dneska, divna politika, divne skatulkovani uzivatelpamatuji si na dobu kdyz Sky prisel s new WHITE card, v tom case jeste o naky zmene regionu nepadlo ani sluvko, a prodejci nak drzeli bobrika mlcenlivosti a chteli se zbavit nejdriv bluecards, tudiz zakaznik se stal vazalem obchodnika.. pak Sky udelal bomba vec "zmena regionu" a nasledne vsechno jede bez ohledu na region /ak si dobre pamatuji/ jenomze urcite skupina lidi /v prelomovym obdobi nebo pred/ nejenom ze nemohla zmenit region, ale nema ani moznost primat to co maji uzivatele WhiteCards /vsetne Nova NovaCinema/ ... rikat ze BlueCards jsou urcene pro SR, a pri tom uzivatele White Cards maji k dispozici vsechny channels, mi prijde jako vysmech uzivatelu s BlueCards .. a nic na tom nemeni fakt ze se nekdo ohani ze sluvkem "TEST" ... a to se rikavalo ze konkurencni UPC ma drsnou politiku ke svym klientum, tak nevim, jestli todle neni ve stylu hesla "vsichni jsme si rovni ale nekteri jsme si rovnejsi"... ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Modrá skylink karta a doplatek@alfasex) souhlasím. Akorát musím přiznat, že já jsem k bluecard přišel výměnou za původní slovaklink kartu, tudíž jsem ji vlastně neplatil.Nicméně sortovat zákazníky tímto způsobem se mi zdá přinejmenším nevhodné. Pokud je problém s nějakým CAID, tak si myslím, že férové řešení by bylo nabídnout uživatelům "placenou" výměnu za pořizovací náklady tj. za nějaké 2-3 stovky... :(( .................
|
kaspi
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|