Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Golden Interstar GI-S770 CR Xpeed Class

Zdravím
Obracím se na zdejší odborníky.Koupil jsem tenhle přijímač/starší/,nefungovaly mi na kartu GITAL placené programy,nahrál jsem do něj soft někdy z dubna 2009,přístupová karta je Cryptoworks ale ty kódované mi pořád nejedou.Zkoušel jsem i ten nejnovější ale tam ta karta vidět nebyla,myslím v menu přístroje.Už jsem prošel spoustu fór ale nikde jsem se nedočetl jak to rozchodit.Může mi prosím někdo poradit jak na to?Už na tom sedím dva dny a jsem z toho (nevhodné slovo).Díky

Buldok24
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Golden Interstar GI-S770 CR Xpeed Class

Se zápisy problémy prakticky nejsou, nesmíš tam ale dávat soft pro sdílení, ten má totiž defaultně vypnuté zápisy v položce sdílení. Nebo ho tam nahrát můžeš, ale musíš ty zápisy povolit. Takhle si může pak prodlužovat předplatné.Co tam dáváš přesně za firmware ???

polulin
Registrace: 10/2007

GI-S770_CR_X-HS-2Apr2009.rar
no měl by to být tenhle já jsem laik tak tomu moc nerozumím,je to na tomhle odkazu:
http://www.super-sat.info/index.php?order=mod&direction=0&directory=Interstar& :lookaround:

Buldok24

To HS v názvu znamená HomeSharing. Takže bež do položky sdílení a povol zápisy na kartu. Ale nevím, jestli všechny fw z tohoto roku nemají problém s mazáním settingu. Zkus stáhnout tenhle: http://www.softddl.ru/index.php?parent=874

polulin

a kterej ten z 19.12.2008 nebo 31.12.2008?v těch zkratkách se nevyznám

Buldok24

Zkus ten z 19.12.2008

polulin

Tak ten z 19.12.2008 by mal byt OK. FW z toho roku (neviem presne od ktoreho datumu) nie su dobre, pretoze bol z nich vyhodeny Cryptoworks. T.z., ze ti nepojde na nich karta. FW z minuleho roka su v poriadku. Treba precitat aj forum na www.cssf.cz.

Johny
Registrace: 1/2006

Tam se dá stáhnout i soft do tvého GI

netace
Registrace: 12/2008

Tak tak Sat-television com najdeš všechny sw naGoldeny. Jen nevim zda to administrátor zkousne. Snad jo.Taky JE To pmoc.Pokud ne tak tady na webu končím a více se tu neobjevim.Je tu totiž cenzura a mazání . Třeba jsem se zmýlil ,ALE néco už jsem na téchto stránkách taky vydél a zažil.Tak rychle čti než to zmyzne.Jinak CSSF.CZ tam je o Goldenech vše.

koax
Registrace: 2/2008

koax nebo

Tady http://dyalcomsat.googlepages.com/goldeninterstar čaučik

VYDRA004
Registrace: 11/2008

Pánové díky vám všem za radu rozchodil jsem to ale stejně mi to nějak nejde naladit,nemůžu nikde naladit TP 11876 H 27500 FEC3/4 na kterým jede víc jak polovina CS Linku :bomb:

Buldok24

Jestli ho v menu nevidíš, tak ho prostě přidej. Je to v návodu.

polulin

Problém je v tom,že na tomhle TP mi to najde jenom z Astry 19,2E a z Astry 23,5E tam není žádný signál.Zkusil jsem i proskenovat komplet všechny satelity co tam jsou a problém pořád stejnej.I přidání jsem zkoušel a pořád mi to nachází jenom nějaký programy SKYE.Zkoušl jsem toho co mi to prodal ale on jel na něm UPC a to jede z 19,2 a jemu to jelo bez problémů.Nevím jestli přesně znáš tenhle satelit ale zkus mi třeba ještě něco poradit.A každopádně díky za reakce

Buldok24

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra