![]() |
|
Openbox - přepínání v jiné místnosti?Mám doma Openbox a připojeny dvě televize v různých místnostech. Problém je v tom, když se koukám ve druhé místnosti, tak musím jít přepnout program do té první...Nebylo by nějaké řešení, abych dálkové ovládání mohl používat i ve druhé místnosti? Jen pro upřesnění, aby někdo nepochopil špatně, co myslím - nechci sledovat na každé televizi něco jiného, je mi jasné, že stejný program bude vždy na obou TV... Díky |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
predlžená ruka...IR REMOTE CONTROL EXTENDER VT4, mám to doma,je to super-odporúčam! R^Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Openbox - přepínání v jiné místnosti?Používám přenašeč AV+signal DO,citlivost je lehce slabší a pořizovací náklady někde kolem 1200Kč.Za obdobné peníze se dá pořídit z druhé ruky Openbox,použít LNB twin a propojit sdílení karty.To druhé mi přijde mnohem efektivnější. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: Openbox - přepínání v jiné místnosti?http://elektro.nej-ceny.cz/22980/sada-pro-prenos-signalu-ir.htmlPoužívám tady tohle pro obyč. smrtelníka to stačí |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
@slapetDíky moc, ten odkaz vypadá dobře... Mám to zhruba deset metrů od sebe - je to křížem přes barák (podlaha + dvě zdi), takže to snad bude fungovat.Ještě bych se zeptal, jestli to stačí koupit a dát do obou místností a jede to hned nebo je třeba to nějak zapojit? Díky |
tomygo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: Openbox - přepínání v jiné místnosti?To čidlo se dá na dosah diodě na satu a zapojí se do jedný tý slzy s anténou a druhá se jenom zapojí do el. a je to .Pak jenom vezmeš DO a přepínáš nic na tom není jednoduchý a jedemi to přes dvě zdi asi 15m. |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
![]() |