![]() |
|
karta skylinkdobry den.nechal jsem si aktivovat na karte vsechny programy za 250 kc.ale jde mi jen polovina programu.nevim kde je chyba.poradite mi?!! diky |
pavel00s
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
A mášv přístroji všechny potřebné transpordery?Pokud ano nechal bych to zapnuté třeba na CT1 aspon hodinu aby to nahodilo zápisy na kartu. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: karta skylinkja uz to mam zapnute druhy den!!!! |
pavel00s
![]() |
|
RE: karta skylinkjá měl podobný problém, koupil jsem sat. už naladěný, s kartou několik programů mi tam nešlo, musel jsem doladit ručně. Nyní jde vše. |
skivo
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: karta skylinkna www stránkách skylinku si udělej reautorizaci karty,pokud myslíš,že to vlivem zápisů,jinak by to chtělo typa přijímače...atd |
jurasek1
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: karta skylinkmam premiumx 7200 |
pavel00s
![]() |
|
RE: karta skylinkStejný problém měl kolega z práce. Po aktivaci karty mohl sledovat pouze polovinu programů, i když podle stránek Skylinku mu měly běžet. Po dvou dnech jsem mu zbytek programů na kartu načetl během krátké doby na svém přijímači a problém měl vyřešen.Po příčině jsem nijak nepátral, ale vzhledem k tomu, že vlastní jeden z nejjednodušších příjímačů Strong mohla být závada při zápisech zde. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
![]() |