Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Konec Holanďanů na 19,2 st.

jenom reaguji na včerejší příspěvky::::::(zaner,klokan49 atd./
vše jede v pořádku chlapci jenom malá změna keys,a už jsou všichni z Irdeta 2 vyplašení,když budete mít kartu třeba gamma,zjistíte,že to jede na keys 03,v diable ve starém sw A KEYSBIN jsou keys 01,na to Vám teď půjde tak možná
"JEREVAN"
:laughing: :laughing:
chce to dát růčo do diabla správný 03 keys a holanďani pojedou,ale musíte vědět jaký,nechám Vás do zítřka večera přemyšlet,a jsem zvědavý,kdo mi tady napíše,že mu to v diable jede!!!!!!mě to už maká!!!

katek
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Hery alias katek je zpět

Tak vám musel dát najevo že JEMU TO HRAJE.
a nechá milosrdně jen do "zítřka přemýšlet".
Ahoj chlapci mějte se mě to jede :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Prostě že je to Hery se pozná hned i kdyby psal arabsky..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

RE:

Není toto dvojtá registrace automaticky vyhazov,už minule D2MAC psal že píše ze stejné IP ADRESY jako HERY .toto je vysměch všem na tomto webu a srandu si dělá dál,jestly má komplex meněcenosti tak muže jít objímat stromy jako Melčák věk už na to má.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

RE: Konec Holanďanů na 19,2 st.

I když jsem je dopsal ručo=0,asi mám špatné klíče do 03.Hoď směr.

zzaner
Registrace: 9/2006

katek

vždyť ti odešlo PC :laughing: :laughing: admini už u tebe bydlí ?? :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

ještě Katek dodatek

Katek mi se na tobě líbí,že nejsi takový chlubil,nemáš čtyři TV,tři HD přístroje,dvě manželky,jednoho psa :laughing: :laughing:

misut
Registrace: 5/2005

Katku už tady nepiš ohledně Gama karty a Diabla,protože až se Hery vzbudí ,jako vždy po pátku R^ R^ R^ ,tak ti vynadá co to píšeš za blbosti. :laughing: :laughing: :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan
Registrace: 7/2007

ide prd,len TROJANI"!-už by to na nete"bolo!!! Rv :dead:

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

@pat

myslím si,že máš 100% pravdu! Styl psaní,hromada přitrublých smajlíků a opětovné vychloubaní-to je stejný styl a stejný člověk.Borec hery...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Žádné řešení??Někdo má zase hodně malé tričko!Už je neděle,je po obědě a nikde nic?? :laughing: :laughing: Rv

zzaner
Registrace: 9/2006

@zzaner

Právě jsem to vyřešil.

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra