![]() |
|
karta skylinkkopil jsem si kartu skylink,ale nefunguje mi žádný program.mám ferguson 7600,karu jsem zaregistroval a už druhý den to zkouším a nic.poradí mi někdo?dík |
pica
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: karta skylinkCo to mas za nick??? A inac nekodovne ceske porgramy ti funguju???Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: karta skylinkčt 24 i očko jdou |
pica
![]() |
|
RE: karta skylinkBuď je to otočenou kartou nebo tím nickem! |
migr
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: karta skylinkměl jsem starou kartu tt a ta mi fungovala normálně, ale dal jsem jí na chalupu a koupil si novou skylink a ta nejde.je to divný |
pica
![]() |
|
RE: karta skylinkVlož kartu správně čipem do přijímače, dej na ČT1. Na webu skylink ve svém účtu si proveď reautorizaci karty a musí to běžet. |
Oskarek1
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 562 |
![]() |
|
RE: karta skylinkAky software mas v tom Fergusone ??? |
PaliK
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 259 |
![]() |
|
RE: karta skylinkMam momentalne tak problem s kartou ,,, je v prijimaci Opticum 7100. Tam jsem ji i aktivoval poprve,pak se platil Multi a vse normalne najelo. Dnes jsem provedl platbu kartou za Multi a uz to tam mam prez hodinu a stale nic nejede! Delal jsem i reautorizaci karty,ale zatim marny boj,,, Poradi te mi nejakou fintu? |
Nick1612
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 279 |
![]() |
|
RE.Nick1612To by som sa veľmi čudoval,keby Ti to za hodinu nabehlo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
![]() |