![]() |
|
Eurosport 2 BundesligaCS Link udělal dobrou věc, že přidal Sport 1 a Sport 2 kanály po kterých sportovní nadšenci jako jsem já toužili.Co mě však mrzí, že kanál Eurosport 2 Bundesliga vznikl dokonce s českým komentářem a veškeré zápasy Bundesligy se přesenuly tam. Bundesliga sice není tak sledovaná jako anglická PL, nebo španělská La Liga, ale přenosy z německé ligy chybí. Smutné je když ani jeden provider kromě Digi Tv, která má finanční problémy nechce tento kanál zařadit a čeká se až na příští rok a všelijaké bla bla bla kolem tohoto kanálu, že jsou fotbal. práva drahá, nebo jednání probíhají apod. Proč UPC nevydá svoje stanovisko, když tak intezívně jednaj? Skylink vydal stanovisko, že je to otázka peněz a fotbalová práva jsou drahá a že možná příští rok by tento kanál zařadili. Tím, jak se přenosy na Eurosport 2 Bundesliga přesunuli ostatní stanice tuto ligu nedávají např. Sportklub, nebo jeden ze Sportů 1 a 2. Je to logické, když práva má někdo jiný - proto říkám, že pro sport. fanoška je vytvoření nového sportov. kanálu Eurosport 2 Bundesliga spíše na škodu než k dobru. Čekat na další rok je velmi nepodařené. Přijdem vlastně o jednu sezónu Bundesligy. Ani není známo, kde přenosy z Bundesligy jsou na orbitě možná nějaké arabské kanály ji dávají, ale nevím kde. Je to takový smutný příběh toho Eurosportu 2 Bundesliga. |
patera
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 BundesligaNediv se, když někteří kolenovrti už teď mají obavy, že CSlink zdraží o padesátikorunu. Jestli máš o tu bundesligu enormní zájem, tak se zařídíš. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 Bundesligajá si kónečne vychutnám dnes fotbal na sport2ke R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 BundesligaV zásadě souhlas. Nic proti Bundeslize, ale vetšina zápasů koliduje s PL, takže má stejně u mě smůlu. Osobně bych se zatím spokojil s verzí International (tenis, zimní sporty...), ale za zlodějinu a šaškování s keys (při změnách) to nestojí. Jestliže provideři na Astře mají jen pár desítek tisíc zákazníků, nedivím se, že počítají. Na všechno se ale dostane, na Sport1 se čekalo několik let. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE:PolulinDej tip jak se dá zařídit příjem Eurosport 2 Bundesliga,kromě DigiTV.Máš snad na mysli přístupové karty z Polska?Poraď. |
Wimpy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 Bundesliga26°E-DUBAI SPORT1,2........2 PP súčasne.... R^ :)Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 BundesligaNo je to škoda, ale mi s tím moc nenaděláme. Uvidíme jak se to bude dál vyvíjet ale nutno říci že CSLink mě hrozně potěšil že přidal sport1 a dokonce dvojku. Dneska se těším že uvidím Real Madrid v akci, jinak sem zvědavej jakej bude novej ceník, kupony sem už koupil, a nutno říci že měli poslední za 200 :))) |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE:Eurosport 2 BundesligaKoukáte tet na Eurosport 2 Bundesliga na 1W? Je škoda že mají zmršenej rozměr obrazu a není vydět v grafice aktuální stav utkání mezi Dortmundem a FC Bayern :((( :O :lookaround:O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 BundesligaDávám přednost zápasu mezi Manchester City vs.Arsenal. |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 Bundesligapatero, porid si kartu sky deutschland a tam mas bundesligu celou a vsechny zapasy on line v dokonale kvalite jak obrazove tak zvukove |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Eurosport 2 BundesligaJa pozerám bundesligu na Dubai Sport 1,2... A celkom v pohode až na ten komentár :laughing: |
Paterliny
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 216 |
![]() |
|
![]() |