Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

výběr TV plazma

zdarec, chtěl bych doporučení pro výběr TV. Rozhoduji se mezi Panasonicem TX-P50S10E a LG 50PS8000. Zatím se měl zkušenost s plazmou LG 42PC1RR a Panasonicem 42 TH-42PV60E. Obrazově jsem neshledal podstatné rozdíly. LG byla více vybavená (zabudovaný 80GB HDD). Vzáruční době byl u LG měněný panel (červené zrnění) a zdroj (nafouklé kondíky). Panasonic zatím bez problému. Obě TV 3 roky staré. K Samsungům nějak nemůžu přijít na chuť. Jestli máte někdo nějaké pádné argumenty pro kterou z uvedených TV se rozhodnout, budu rád když se o ně podělíte.

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: výběr TV plazma

A proč plasmu ? Proč ne LCD ?

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

no protože mě stále technologie LCD pro velikost uhlopříčky 50 palců nepřesvědčila. Nechci tady vyzdvihovat přednosti té či oné technologie. Plazma mi je bližší.

Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí zato si ji udržet.

pakusi

Zásadně plazmu a doporučuji Panasonic.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

pokud chceš mít kvalitní obraz,tak rozhodně plazmu...ale záleží,čím to budeš krmit...já se každopádně přikláním k Panasonicu s novou technologií NEO PDP panelu...to je ravoluce v plazmách...

stuka
Registrace: 2/2008

výběr TV plazma

pro pakusi

kup panasa NEO PDO a o nic neřeš

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

výběr TV plazma

oprava NEO PDP

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

no jo, ale ta cena mi už nepřijde tolik zajímavá. Je tam opravdu viditelný rozdíl v kvalitě obrazu oproti výše uvedeným modelům? Mě mazímají opravdu pádné argumenty proč třeba ne tu LG? Ne že jedná paní povídala, že ta je víc značkovější apod. To mi může nakukat prodavač, který chce za každou cenu prodat.

pakusi

pokud opravdu kvalitni TV tak Sony X radu !

LadaOva
Registrace: 8/2009

Stačí

i Sony řada Z 5500.Také už není špatná.

hobo
Registrace: 1/2007

Ahoj, tak ja mam 14 dni tuto plasmu LG 60PS8000 a zatim jsem velmi spokojeny a byl k tomu LG BD370 Blu-ray Player.Programy na kartu skylink v Hd programech dobre a v SD dobry upscaling.Preji ti dobry vyběr.

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71
Registrace: 1/2006

Já mám prd a jsem taky spokojenej.

Jaros
Registrace: 10/2007

pri novych Panasonic neo PDP bacha na :TX-P42G10 plasma TV does not deal with standard-def interlaced video signal (576i) very well at all! ..cize to co bolo povedane, zalezi akym signalom to budes "krmit".

quix
Registrace: 3/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra