Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

kvalita obrazu KHL na novasport

taky jste měli tak strašný obraz, neostrý obraz a tmaví, jako by někdo polil mlékem obrazovku nebo jako by byla mlha celí zápas a vypnuli polovičku světel, nečekal jsem žádný zázrak ale za tohle platit to je hrůza, KHL by mělo dávat zápasi televizím zadarmo a né ještě chtít za to platit

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE:kvalita obrazu KHL na nova sport

Áno ano,obrazová kvalita nic moc. :(( Mno jo taky než to sem od těch Rusů doletí :8) :lookaround:

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

RE: kvalita obrazu KHL na novasport

jo všimol neviem prečo asi žeto je až z russie
prvý štart sa im moc nepodaril jako trojke ked začínaly s premier lig

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

dúfam že sato časom zlepší R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Obraz byl přímo megatristní, na Nova sport HD nedívatelný, chtělo se mi zvracet. S takovou kvalitou to nemá na TV obrazovkách vůbec co dělat!!!!!

cgyfan
Registrace: 8/2007

me obavy se vyplnili obrazova kvalita nic moc velke zklamani. to nase extraliga ktera bezela soucasne na CT4 to byla jina kategorie.

image
Registrace: 10/2008

jste všichni ještě při zdi, to nebyl nic moc obraz, to byla ultramegakatastrofa na entou, neskutečné, co je někdo ještě schopen vysílat za hnus!!!!!!těšil jsem na kvalitní obraz a solidní hokeje KHL, ale na toto se dívat nebudu, jsem milovník kvalitního obrazu, i proto balíček HD plus a taková šmudla SD mazanice jako z dob před 30 lety není nic pro mne.

cgyfan
Registrace: 8/2007

kvalita obrazu KHL na novasport

Já nevím mám Novu Sport v HD a šlo to výborně samozřejmě k HD to má daleko ale lepší než drátem do oka,každopádně překvapilo mě že tak velký národ jako je Rusko vysílá ještě 4:3 a zrovna tak vychvalovanou KHL ligu to je poměrně katastrofa

bojda
Registrace: 5/2009

Nekoukatelné, sledoval jsem minutu, takový obraz odmítám sledovat... Takovou nekvalitu by Nova sport HD ani neměla vysílat!!! ;P ;P ;P

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

problém je u Rusáků, když to dávali loni a předloni na Planeta sport, tak byl většinou v podobné kvalitě, i když občas z nějakého stadionu trochu lepší

Hans
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra