Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
25.07.2007, 10:11.03

příjem CSlink

Musela jsem dočasně přemístit parabolu na jiné místo. Na původním vše fungovalo perfektně. Nyní jsem naladila pouzže družici Astra na l9 st. a Hot Bird, družice s CSlink hlásí, že služba nyni není k disposici, EPG ale zobrazuje, pokud tedy nějaké je. Může mi někdo poradit.
uživatel
Marta
25.07.2007, 10:19.05

RE: příjem CSlink

jestli není omezený výhled na novém místě tak by to mělo fungovat.EPG na CSlink je jenom u čt a prima.
uživatel
desmo
25.07.2007, 10:20.04

Máš motor-nebo používaš šilháni?To je dost divné,možná se nějak seklo nastavení v přístroji?
A o síla signálu?možná jsi na jiné družici?
uživatel
Vasek11
25.07.2007, 10:21.05

Čt 24 ti jede?na 3A?
uživatel
Vasek11
25.07.2007, 10:25.24

Poradit určitě možné je!

Jen je potřeba zjistit některé podrobnosti o současném stavu věcí.
Takže: kolik je v parabole konvertorů? Bylo nutné znovu naladit přijímač, nebo původně naladěné programy z uvedených družic šly okamžitě bez nutnosti opětovného ladění? Bylo nutné měnit nějaké nastavení v přijímači? Pokud ano, tak jaké? Změnila se programová nabídka fungujících družic proti původní, nebo programy zůstaly na svých místech?
To vše je potřeba vědět k tomu, aby bylo možné posoudit velikost a směr chyby v nastavení paraboly. Pravděpodobně parabola směřuje o několik málo stupňů víc na západ než by měla, ale tuto domněnku je možné potvrdit až po získání výše uvedených informací.
Enik.
uživatel
Enik
25.07.2007, 13:04.07

výhled omezený není, EPG se zobrazuje skutečně jen u ČT a Primy, objeví se název programu a od kdy do kdy běží. Používám Motor Strong, neběží žádný program jen několik cizích, namátkou tam je Baby tv a pod.
ad Enik fungující družice jsem musela naladit pohybem motoru, jinak fungují na stejných místech. Jinak jsem v přijímači žádnou úpravu nedělala. Síla signálu je jen kolem 70, to je stejné u všech družic tedy Hot Bird, Astra 19 a Astra 23,5
uživatel
Marta
25.07.2007, 14:37.42

A to Baby Tv ti hraje na které družici?Nemáš to celé posunute?Ale je zvlaštní že Epg ti fičí!!Není to nahodou s UPC?-¨promiň motorum vubec nerozumím-
uživatel
Vasek11
25.07.2007, 14:39.43

Baby TV nevysílá družice astra 3A, asi budete mít trochu natočenou ant.jiným směrem.
uživatel
desmo