![]() |
|
karta SkylinkZdravím všetkých!Čítal som,že na slovenskej Skylink karte už nebudú od nového roku české programy.Ja si myslím,že poklesne predaj kariet a ľudia prestúpia ku konkurencii.Čo myslíte?Ani trochu sa mi to nepáči!Povedzte mi PROSÍM váš názor. |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
Skylink-IRDETOEšte by som chcel vedieť,či dekódovací modul IRDETO je vlastne univerzálny,lebo viem o jednom čo ho už má a idemu v pohode Skylink,aj ked ešte v IRDETE nekódujú. |
sestak78
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 134 |
![]() |
|
RE: karta SkylinkBud v klude ceske programy pojdu v pohode dalej aj v module irdeto aj v crypto urcity cas. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 336 |
![]() |
|
@sestakdaj este tu o cervenej karkulke |
marek66
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
aktivacia multiaktivoval som si multi cez net, platba kreditkou, ale ani po dvoch dnoch mi to nejde...nevie niekto ako dlho im to trva? |
yunnowho
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: karta SkylinkNetuším,já platil kartou online HD balíček a naběhlo to do 5 minut. |
ozzy 2
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
reemám podobnou zkušenost včera jsem prováděl platbu stejným způsobem a nic,kolegovi to před nedávnem šlo do pár vteřin, tak nevím v čem je problém... |
dadal
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
RE: karta SkylinkTéž potvrzuji, včera zaplaceno multi a HD+, platba kartou a zápisy ještě doteď nepřišli.Asi mají nějaký problém. |
Pavel H
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
RE: karta Skylinkhoši je víkend oni asi cez víkend nerobiatakže počkať do zajtra R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: karta SkylinkKde jsi to slyšel, aby ten co si platí službu, ještě čekal Rv |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: karta Skylinkja platim HD PLUS v supermarketu v jednom nejmenovanem elektru aktivace je okamzita nemam s tim problem. |
image
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 555 |
![]() |
|
sestak78Ke konkurenci přestoupí asi těžko poněvadž marně přemýšlím ke které by to vlastně bylo. Pokud by toto opravdu nastalo / i v opačném případě/ tak prostě ten který bude mít o tyto programy i nadále zájem bude provozovat karty dvě.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: karta Skylinkno dnes rano to konecne nabehlo :-/ |
yunnowho
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: karta Skylinktaky mi to naběhlo až dnes,přišel email od SkyLinku: Doporučujeme RESTART přijímače Pokud máte programy správně naladěny ( musí Vám hrát Noe TV, Public TV, Z1 a Ta3 ČT24 - nekódované programy), proveďte restart Vašeho přijímače (tzn. vyndáte kartu, vypnete přístroj na 2 minuty ze sítě, zapnete, vložíte kartu a nastavíte přístroj na jeden z kódovaných programů z karty - nejlépe ČT1). Necháte jej zapnutý cca hodinu, programy by se Vám měly doladit. |
dadal
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 21 |
![]() |
|
![]() |