Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Asi offtopic potrbujem nakopnut

Zdravim. Chcel by som si realizovat nieco ako domaci server. Mam taku predstavu ze nejaka satelitna karta v PC ktora by mi umoznila sledovannie viacerych kanalov naraz , a tieto streamy by som siril po domacej sieti do setoboxov a sledoval na pripojenych plazmach. Takisto aby som mohol sledovat dvd na viecerych tv za pomoci siete a setopboxov. Neviem ci windows home server nieco take zvlada priadne iny sw.

cucpo
Registrace: 4/2007
Odpověď v diskusním vlákně

navrh řešeni

Sever : PC + skystar 2
Setupbox : popcorn A110 nebo popcorn C200.

Sotware linux nebo windows XP. Do PC blue-ray mechaniku LG a velké HDD. Pro uložení obsahu. Popcorn umí přistoupit na sdílený disk XP.

pohosat
Registrace: 4/2008

RE: Asi offtopic potrbujem nakopnut

to pohosat -- diky za reakciu a ochotu a bude to fungovat tak ze ta skystar mi dokaze naraz streamovat viac kanalov a budem ich moct sledovat na tom popcorn ?? ten popcorn je len sietovy setopbox ??

cucpo
Registrace: 4/2007

RE: Asi offtopic potrbujem nakopnut

Jedina karta SKY STAR 2 (nejlepe HD) neumozni sledovani nezavisle sledovani ruznych programu na ruznych prijimacich.V pripade satelitniho prijmu bych se drzel klasiky,tedy nejlepe u kazde prislusne podruzne TV bych osadil Dreambox DM 800 HD a u te hlavni telky DM 8000 HD.Pripadne nahravky z Dreamboxu se slepi v jeden .ts soubor a ten se v pripade atraktivity umisti do uloziste POPCORN.Vsechna ostatni reseni se zdaji byti pro nezavisle domaci TV pouziti nevhodna.

hdpe
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra