![]() |
|
Kvalita českých placených sportovních kanálůVím, že se tu už podobné téma řešilo, leč nedá mi to. Včera jsem poprvé sledoval Sport1/2 a celkový dojem byl dost rozpačitý. Jsem ochoten akceptovat sníženou kvalitu obrazu i zvuku na Sport1, s tím se v blízké budoucnosti těžko něco stane. Větší průšvih ale už je, když v zápase Espanyol - Real několikrát za poločas vypadne zvuk ze stadionu, komentátor se příliš nevěnuje hře a má velmi omezenou slovní zásobu.Na sesterském kanálu zatím ale řádil pan Slepička a to byl teprve zážitek. Jeho časy v ČST nepamatuji, stal se u mne ale vážným konkurentem Václava Tittelbacha v dobách největší slávy. Sport1/2 tedy prodává exkluzivní zboží v prachbídném balení. Neumím posoudit kvalitu maďarské verze, která má na tamním trhu dost silnou pozici, u nás je ale Nova o hodně dál. Stále platí, že přidání programů je ze strany CS Linku důležitým krokem z hlediska možnosti výběru. Vaše názory ? |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...aj já som si vychutnal včera fotbal a dnes zase je toho dosťumna spokojnosť velká aj s obrazom a zvukom R^ som rád že ich máme dzenkujeme hoši s sclinku R^ 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...no na upc,digi kvalita známa,ale komentátor sa ide zblazniť, ked padne gool, tak koniec...chytili to od komentatorov juž.ameriky..... R^Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...Ta Sport1 se mi taky nelíbí, přitom ten datový tok není až tak špatný, ale není to prostě ono. Nevím, používají nějaký divný kodek nebo co. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...ČEŠTÍ komentátoři to je kapitola sama pro sebe.Vrcholem všeho je Bosák..ale je to věc názoru.Pro mě to je tragéd který celý zápas hledá jen jak něco přirovnávat a dát tomu vtip ale to nikoho nezajímá.Dobrý a výřečný komentátor se pozná když komentuje v rádiu a má povinost vám zápas který nevidíte přiblížit co nejreálněji.Ale to už dnes nefrčí tak to moc nikdo neumí ale Ti starší určitě ví o čem mluvím. Karol Polák,Gabo Zelenaj atd..Jako mladej jsem posluchal v rádiu s "Mikrofonem za hokejem" a díky šikovnosti komentátorů jsem živě viděl co se na ledě děje... Bohužel komentování ala Bosák "kopnul do míče jak do melounu" nebo "míč padnul do branky jak brambory do sklepa" je pro mě opravdu katastrofa.Ale věřím že hodně lidem se to líbí a ten pán s učesem ala fotbalista a košilí zapnutou až ke krku je pro ně ikona.. Polechněte si kometáře italských či španělských "speakerů" ty i z nudného zápasu dokáží intonací a hlasovým projevem udělat ze zápasu drama. hmmm jsme se trochu rozkecal tak sory |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...Já sem spokojenej, třeba komentátor zápasu Lazio-Juventus je dobrej. MYslím že je to pan Jednlička, bo já nevím, jinak sem naprosto spokojenej. A daší komu tohle vadí a má problémy, měl by si to vyzkoušet sám! Ale co kritika musí bejt!! :))) Jinak ten špil FC Porto - Leixoes jelikož sem fanda Porta tak sem se smál protože už ty hráče Porta od pohledu znám, a je pravda že u míče někdy byl vůplně někdo jinej než říkal komentátor! |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...Jj, Bosáka taky nesnáším, všimněte si, že ho nasazují hlavně na Spartu nebo Slávii. Pokud "S" dostanou gol, nebo někdo "sejme" jejich hráče, div se nerozpláče a všichni ostatní jsou Ti špatní. Nekomentuje nestraně ! |
JEJDA
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 464 |
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...jedna chyba je že na EPG sport1,2nepíšu ktorý zápas jetam jako to má nova sport :-/🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...Kdo sa teď dívá na INTER s Parmou?? Teda zatím mě inter zlamal!! :))) |
ASRady
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...Jinak zítra by už mohl být ten ceník, co myslíte?? |
ASRady
![]() |
|
ASRadyjá sa pozerám lebo som dal na inter :-/🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...Italská liga vyklízí v Evropě pozice.Už to neni jako dřív ta liga ztrácí zvuk.Kvalitní hráči do ní už nechodí,stadiony staré a nemoderní s atletickou dráhou,např.AC Milán je klub staříku,plus korupce a ovlivnováni zápasu.V LM italské kluby maximálně čtvrtfinále a Adios. Jooo když hrál Maradona za Neapol to byla ještě liga ty návštěvy panečku.. |
pat
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...no inter hrá velive na prt aspon dva goliky tam padnú :(🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
JupiAko,ze nie??Ked si dam podrobnejsie info,tak tam vzdy napise,co to je za zapasČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
Blooddogaha máš pravdu som to teraz skúšal R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...Vám to vypisuje co to je za zápas v EPG na sport1/2 ??Dreambox vypíše jen např.Serie A nebo La liga atd..víc nic.No nic jdu na pořádnej fotbal Live Kladno-Brno.. ;) zdar |
pat
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...inter 2-0 jupíííííííííí R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Kvalita českých sportovních kanálůNo taky nechápu, že obraz Sportu1 je na CSLinku vyditelně horší než u Sport2. Snad s tím něco udělají...jinak jsem spokojený, ještě tu bundesligu! |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 903 |
![]() |
|
FI711010Snad příští rok, zájem deklaruje Skylink i CS Link. Pokud jsou chytří, mohli by opět spolupracovat. |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Kvalita českých placených sportovních kaná...jestli to nebude tím že prý sport 1 přebírají od UPC, takže se není čemu divit že je to tak hrozný obraz, a sport 2 přebírají z 4°W kde je obraz na SD dost dobrýDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
![]() |