Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

HD satelit - pomoc s výběrem

Potřebuju poradit, jaký přístroj si mám pořídit. Zatím jsem se dopracoval ke třem značkám. TechniSat Digit HD8-SX, Topfield TF7700 HSCI a Vantage HD 1100S. Poradíte někdo? Je to na příjem Skylinku.

bartuch
Registrace: 5/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Opakující se otázka ;)
Také se tím zabývám a též nevím. Pro mě by stačila jednoduchá mašina, bez nahrávání, ale na 3 karty(2xSkylink a CSlink), umožňující ovládat EMP 168, v dohledné době EMP 16.
Co jsem do teď našel, tak to má max 2x CI slot a čtečku Conax, což nechci po zkušenostech.
Ví někdo prosím o něčem? Díky.

smscz
Registrace: 7/2008

RE: HD satelit - pomoc s výběrem

ale obaja si musite uvedomiť že každy vam bude chvaliť to čo ma doma :))) ja by som sa poradil s ujom googlom-on vie všetko R^

par32
Registrace: 11/2007

Mám Homecast S3000CICR a max spokojenost. Z uja Google by se mi líbil Homecast HS 5101 CI, abych neměnil značku. Má 2xCI, takže použít moduly twin. Stejně tak Comag SL100HD, který má + v Irdetu.

smscz

Vždy,co potřebuješ,na co myslíš že stačíš.Všechny sat.přijmače,jsou svým způsobem DO DO.Tak že,buď sehnat prodejce,co ti vše bude za tebe vylepšovat,nebo se budeš muset trochu učit!!Jiná cesta nevede!!Pokud ti někdo tvrdí něco jiného,tak tě záměrně deziformuje.SD je zastaralá technologie,HD zase nedodělaná a přijmač si musíš koupit,na co jej budeš používat.Vybírej blýzkého prodejce,poněvadž tam budeš často běhat!! :) :)

zzaner
Registrace: 9/2006

smscz: a co Mascom MC2100 USB? je to prevleceny Homecast 5101CI a ma navic Cryptoworks ctecku, mam doma (taky po Homecastu S3000CICR a chrochtam si blahem, zvlaste pri pripojeni do TV pres HDMI)

http://www.elektro-partner.cz/hdtv-satprijimac-mascom-mc-2100-crhdciusb-mscmc2100crhdciusb/obchod/

6.000 Kc je slusna cena... pripojil jsem 16GB Flash a funguje to i jako velmi slusny videorekorder (sklad videi mam v PC)

rejča
Registrace: 10/2007

jinak k tomu Mascomu MC2100... menu a nastaveni je stejne jako u toho Homecastu S3000 (az na to, ze ma par voleb navic), takze se nebudes muset ucit nic noveho

rejča

rejča

taktak, NEučit se nic nového :), no snad to zvládnu.
Vím o něm a soudím, že 3 karty do něj natlačím jen s twin modulem a končím. Chtěl bych ještě rezervičku na další karty, proto raděj 1xčtečka a 2xCI(twin modul). Co když na starý kolenu půjdu ještě do UPC ? :)

smscz

pro smscz :
Promiň, ale nepochopil jsem, k čemu potřebuješ mít va sat. přijímači dvě Skylink karty ?

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr

A co tak Vantage HD6000. 2x čtečka karet (podotýkám, že obě perfektně funkční) a k tomu i 2x CI slot pro 2 moduly.

Zip
Registrace: 1/2006

Děda Petr, Skylink-jednou CZ a jednou SK, víc bych to neřešil.
Zip, Vantage jsem též prohlídnul, ty čtečky nejsou CRW. Nemám k tomu důvěru po zkušenosti s M2S. Jinak by šel a asi na měm zůstanu.
Byl jsem už rozhodnutý pro Topfield 7720HSCI ale zmizel z prodeje.

smscz

Těm čtečkám věř, jsou plně funkční včetně výpisu oprávnění na kartě a v případě problémů máš k dispozici 2x CI slot. Osobně provozuji karty UPC a Skylink ve čtečkách bez nejmenších problémů.

Jinak jistě jsi si všimnul, že neexistuje žádný HD přijímač, který má licencovanou čtečku karet CW. Důvody jsou více než jasné, konec podpory systému CW, a já si dovolím tvrdit, že nové karty Plsys (náhrada nynějších CW karet) tyto čtečky v budoucnu také přechroustají.

Zip

Zip

ano nenašel jsem CRW u žádného, stejně tak ani slovo o Irdetu, ale to je asi jinak že ;)
Přemýšlým ještě o Topfield SRP-2100, ale ty kačky bych na něj dal do kupy až na Vánoce :)

smscz

smscz

Velmi pěkné, volba je samozřejmě na Tobě.

Zip

Zip

Njn, baby se po..rou, když dostanou od Jéžíška bačkory a já tohle :)

smscz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra