![]() |
|
Opticum Multiroom ano či ne ?Jaké jsou prosím zkušenosti s tímto přijímačem na dvě TV?Díky za info. Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 762 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?len to nieeeeeeeeeeeeeeeee :laughing: :laughing: |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 788 |
![]() |
|
re:Říkal mě kámoš,že je do něj nová náplň,dá mě jí v týdnu k otestování...Až vyzkouším,uvěřím...Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?ta len dobre ovies R^ ;) |
jopo166
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?Komplet s tímto přijímačem mám v nabídce již druhý měsíc a prodávají se skvěle!!!Nejdříve jsem se bál, co to bude za levný přijímač, ale on funguje bezvadně!!! Doporučuji ho pro diváka, který není zase tak náročný a chce vyřešit sat.příjem u dvou TV. Ale pozor, jen fa.Ivo Záborec prodává Opticum Multiroom již s úpravou softwaru pro sdílení karet.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?Umí OM titulky na kanálech NGC a NGW? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?tie multitrony zdielaju jak zdielaju zeby sa teras umudrily neverym obcas sa karta sekne pri klientovy chcel by som vydiet ten upraveny soft ;) |
jopo166
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?inac vysiel novy soft 63 neni to nahodou tento tenvas uopraveny do multitrona gho mozte v pohode napchat a je mozne ze zdiela lepsie neskusal som nim zdielanie a ked us tak uopravujete hodte do jedneho softu au pre ten multitron sak zvladate upravy softopu ci nie???? ;) |
jopo166
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?A není lepší použít dva samostatné přijímače než tuto polskou slepeninu... :lookaround: ?Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?myslim ze je a naviac ktomu us treti prijimac nedas na zdielanie a k samotnym prijimacom das???a neze budes upravovat softy ;) |
jopo166
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?inac ta firma roby celkom slusne zosilovace pre terestrialne anteny sam som ich niekolko namontoval to roby to viem urcite jak tu ten pan dejf robyl reklamu |
jopo166
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?Problém může být taky avizovaný přechod na Irdeto u Skylink a Cslink... :lookaround:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?včera jsem to montoval,zákazník koupil komplet na 2družice na 2 TV za 6 000Kč v Makru,to sekání,co dříve zlobilo, se tady neprojevilo |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 385 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?je to mozne ze je vnich us nova 63 co len pred par dnamy vysla |
jopo166
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?na pokusy doma snad, ale určitě neprodávat dál zákazníkům, já to zkusil a pěkně si naběhl! |
wendys2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?Nejlepší je to koupit u ty fyrmy Ivo Záborec, zde máte jistotu správného softu a do ničeho hlavně nešťourat. Funguje skvěle, dokonce i delší odezva při přepínání u Room 2 zase tak hrozná není!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
Dejfkoukám,že je nemají skladem a cena nic moc |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?:))) a ja budem doneho sturat sak taky prijimac musi nieco vydrzat aj do showboxa stale sturam a ide :laughing: |
jopo166
![]() |
|
DejfA co s tím budeš dělat v případě nutnosti modifikace např. přechod na Irdeto apod., to pak všechno budeš posílat do té firmy... no a co když už nebude podpora... jsou to předělávané čtečky Conax na Cryptoworks .. na to jsi také pomyslel... :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?Na vzdálenou budoucnost se ale nedá přeci vymlouvat!Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
![]() |
|
Dejfona zase tak moc vzdálená nebude |
wendys2
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
dejfmáš pravdu, ty šroty víc jak dva roky nevydrží, ale co když to začne blbnout už nyní na podzim, při zapojení-testování multicryptu...crypto-irdeto :lookaround:no nezávídím ti ;P Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
Pro: pierrepetrtak to si asi užiješ hodně zábavy po mě chtěl abych mu to taky namontoval a když mi řekl že zrušil UPC(nevyhovovalo) O2(špatný obraz) digi (výpadky obrazu)tak hodně nervů |
2005
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?nic jsem si neužil,normální montáž,za hodinu i s kávou a sodovkou hotovo,měl natahaný kabely,efka v pohodě,mořil se s tím celou sobotu a ve 21.00 volal,že to vzdal,tak jsem to v neděli vzal,za ty prachy |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Opticum Multiroom ano či ne ?no je to ten specialne upravovani soft ta 63 dnes som ju testoval karta znou ide dobre nemrzne vau ja sa tak dobre bavym na tych upravovacou softu na slovensku aby co najviac sat predaly normalne znich nemozem :laughing: :laughing: R^ a dorobte AU jak som us pisal nech ten soft je poriadne upraveny :laughing: |
jopo166
![]() |
|
![]() |