![]() |
|
Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROBLEMAhoj,koupil jsem si novy prijimac a s nelibosti zjistuji, ze nemuzu sledovat kodovane programy i kdyz prijimac kartu detekuje. Nema nekdo tucha v cem by mohl byt problem?? |
knieza
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROBLEMten přijímač funguje jako víno...zkus eventuelně patch nahrát přes USB naformátovanou fleškou, předpokládám, že kartička je čipem dolů, jinak pokud máš skylink blue, tak tu jsem netestoval (už ji nemám)a TT jdou v pořádku Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Hmm, karta byla vložena samozřejmě čipem dolů, když vlezu do menu přijímače do sekce karet tento ji detekuje, je tam napsáno něco jako Cryptoworks V.6. Navzdory tomu u všech kanálů (ČT1, Nova, atd.) vytrvale problikává "zakódováno".Nekódované mi běží, včetně HD (nádhera). Koukám na stránky Fergusona, ale tam žádný patch přes USB nevidím. Pouze nějaký "Ariva 200 Editor" a "Ariva 200 Upgrader" - přes RS232. Tak nevím, jestli toto myslíš??? Jestli ten patch máš - poprosím na knieza@post.cz |
knieza
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Ach jo. Co na to tvůj prodejce ???? http://laki.dvhk.pl/download/files/download.php?fname=./Ferguson_Ariva/Ariva200/Ariva200_2009.09.01_1.01B2_patch.zip |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Jestli to rozchodíš, tak mi za odměnu napíšeš o kvalitě zobrazení jak SD tak HD programů. A jestli máš tu možnost, tak i o sdílení. Thx. |
polulin
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Mám to stažené, bohužel teďkom sedím v práci. Určitě Ti napíšu. Zatím moc nemůžu hodnotit, navíc je to silně subjektivní. Přístroj jsem teprve včera odpoledne přinesl domů. Víceméně jsem se podíval na promo videa které vysílá ZDF HD a Astra HD a málem mi upadla sanice, hihi (mám Samsung LE37B550). Velkým plusem je DO, konečně nemusím používat dva. |
knieza
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Nepomohlo, beze zmeny. Asi ho pošlu prodejci! |
knieza
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Tak nakonec se povedlo. |
knieza
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Tak piš, piš. P.S. Kde byl problém ??? |
polulin
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Nevím kde je problém, nakonec se mi povedlo zprovoznit všechny placené kanály Skylinku včetně CT HD a Novy HD. Všechno se zdálo OK, po opětovném zapnutí přístroje všechny zmizely a víc mi je nepovedlo naladit. Dnes to vemu do prodejny kde mi montovali komplet, ať se na to podíva někdo, kdo tomu opravdu rozumí. S Fergusona jsem ale doopravdy zklamanej. Předtím jsem měl Topfiel 6000 a všechno fachalo tak jak mělo. Možná něco dělám blbě, jsem pouze laik. |
knieza
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...možná si jen zapomněl nastavit diseq popř. hledáš na jiné družici.. :-/Některé věci je lépe někomu svěřit. Ten přijímač za to nemůže. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Ferguson Ariva200 vs. karta Skylink - PROB...Je to tak Tomik, jednalo se hlavne o nastaveni Diseq. Borec mi to nastavil jak je treba a ted uz doopravdy muzu napsat, ze prisstroj funguje jak vino, hihi. |
knieza
![]() |
|
![]() |